Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (4.67 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil.
El spune ca in jurul Marii Negre sunt tari pe teritoriul carora sunt conflicte "inghetate", cum ar fi Azerbaidjan si "discutia Moldova cu enclava Transnistria", iar Romania este dispusa sa-si asume un rol important in "clarificarea lucrurilor", in democratizarea tarilor din jurul Marii Negre, ca o garantie de securitate pentru Romania si ca o contributie care sa consolideze pozitia ei in NATO si UE.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Republica Moldova a primit o veste buna de la Bruxelles", pe care o puteti citi in continuare.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 1) Mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru UE;
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare.
"Sa fim corecti in relatia cu Republica Moldova", pe care o puteti citi in continuare. Saptamana trecuta, in timpul vizitei oficiale din Republica Moldova pe care am efectuat-o insotindu-l de domnul Presedinte al Senatului, domnul Crin Antonescu, am asistat la un eveniment de proportii.
Plenului Parlamentului European a votat pe 27 februarie, Raportul privind liberalizarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova. In 3 aprilie Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz a semnat decizia cu privire la eliminarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in UE.
E total gresit sa vorbim despre "romanizarea" Republicii Moldova Romania si Republica Moldova au o istorie si cultura comune, de aceea e total gresit sa se vorbeasca despre "romanizarea" statului vecin, ai carui cetateni isi vor alege viitorul in mod liber, a declarat ministrul de Externe, Titus Corlatean, intr-un interviu acordat agentiei ruse Interfax, cu prilejul vizitei sale la Moscova, transmite Agerpres.
Prognoza meteo pe regiuni istorice, in perioada 16 - 30 Ianuarie 2017 libertatea.ro informeaza: Meteo. ... Prognoza meteo in Banat, prima saptamana a intervalului de prognoza va fi caracterizata de o vreme in general rece, cu precadere in perioada 19-20 ianuarie cand noptile vor deveni local geroase.
Ionela Stanila prezinta detaliat, in ADEVARUL, prognoza meteo a Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM.
Romania ar putea vinde din nou energie electrica catre Republica Moldova, care in prezent se confrunta cu o criza in acest domeniu. ... Putem sa realizam foarte simplu un export catre Republica Moldova.
Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
PROGNOZA METEO pe DOUA SAPTAMÂNI. Cum va fi vremea la sfarsitul lui SEPTEMBRIE (Autor:
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. ... Discutiile care au avut loc la Palatul Prezidential intre Basescu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, au avut un final care a entuziasmat ambele delegatii.
"Am discutat despre necesitatea cresterii nivelului de performanta a justitiei romanesti, probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, integrarea populatiei roma, strategia energetica a UE, strategia Dunarii, summitul NATO si OSCE, Balcanii de Vest si problematica Republicii Moldova", a declarat seful statului roman.
google-analytics.com