Cautare

316 de rezultate pentru "transfer" (2.72 secunde)
Un asemenea val de treceri de la Putere la Opoztie am mai intalnit inainte de alegerile din 2000 cand PSD, la vremea aceea, era asaltat de cereri de transfer.
Realizarea serviciului integrat (productie, transport, distributie), prin transfer catre municipalitate a CET-urilor detinute de ELCEN. 3. Delegarea serviciului integrat unui operator care este obligat sa faca investitiile necesare, activele ramanand publice (in proprietatea municipalitatii).
in momentul in care Parlamentul Romaniei adopta un act juridic, deci nu o declaratie, trebuie sa fie ori o hotarare ori o lege, in care spune ca primul-ministru merge la Bruxelles si acel act este constitutional, eu ii spun ‘drum bun!‘ si-i transfer tot ce stiu primului-ministru, indiferent cine este el.
In tabara USL pare a se fi instalat o anume euforie, daca nu suficienta, determinata de un transfer riscant al procentului din Parlament, obtinut totusi prin negocieri politice, spre un pronostic solid al votului popular, de la 29 iulie.
Cu ce scop se face acest transfer? • A.B.: Presedintele nu si-a putut plati laudatorii din bugetul Administratiei Prezidentiale si nici din fonduri proprii.
Iar asta pentru ca originalul acord a deturnat evenimentele de la o apocalipsa politica, la un banal transfer - oficial - de putere.
Asa cum bine spunea si primul ministru al tarii, o parte din atributiile Executivului, stimati colegi, ar trebui transferate regiunilor, judetelor sau oraselor, un astfel de transfer al unor atributii administrative va conduce la costuri mai mici si la mai multă
transfer de responsabilitate fara suport financiar. Administratiile locale functionale si descentralizarea eficienta trebuie sa se bazeze pe principiile subsidiaritatii, proportionalitatii si guvernantei pe mai multe niveluri.
Dar genul acesta de transfer de la un partid la altul, pe motiv de scarbire, este una din bolile urat mirositoare ale politicii romanesti.
Ponta a luat bataie in Piata Universitatii cand era elev de liceu, s-a produs acest transfer inspre Ponta si s-a creat frica de comunism, de Rusia, a ajutat sa se faca o spirala a ingrijorarii in care Iliescu a fost folosit.
Sunt sigur ca Liviu Dragnea nu doreste un astfel de parlament.Pe de alta parte, daca se incearca sa se dea un semnal puternic de transfer total al chestiunii desemnarii candidatilor la nivel local, se poate merge pana la capat, conferind presedintilor organizatiilor judetene dreptul de a semna listele de candidaturi.
E un specialist, e independent din punct de vedere politic si disponibil pentru un transfer sezonier la Palatul Victoria. Ce urmareste PSD prin miscarea asta?
Ele pot fi taxe de aeroport, asigurarea de zbor, taxe de transfer, alte asigurari despre care agentia de turism trebuie sa va dea detalii pentru a va putea face un calcul real al sejurului pentru care optati.
Pentru a implica sectorul privat intr-o masura cat mai mare in finantarea programelor si proiectelor de cercetare-dezvoltare, Guvernul Romaniei isi propune fixarea mecanismelor de cooperare intre centrele de transfer tehnologic si IMM-uri, evaluarea nevoilor sectorului privat in domeniul cercetarii-dezvoltarii, inovarii, pentru a facilita planificarea tematica la nivel national si considerarea cheltuielilor de cercetare-dezvoltare-inovare drept cheltuieli deductibile fiscal.
El a mai precizat ca o serie de case de avocatura au sustinut ca modalitatea de transfer gratuit se incadreaza si in prevederile actuale ale legii, dar pentru a evita orice contestatie ulterioara s-a ales varianta mentionarii explicite.
Ministrul a afirmat insa ca astfel de prevederi nu vor mai fi incluse in contractele de transfer in proprietate privata a companiilor din subordinea MEC.
Prezenta asociatie a format un consortiu cu banca de investitii Credit Suisse First Boston si cu casele de avocatura Squires, Sanders si Dempsey, Voicu si Filipescu pentru a negocia cumpararea a 8% dintre actiuni, desi Guvernul nu a stabilit inca modalitatea de transfer a actiunilor destinate salariatilor companiei petroliere.
El a adaugat ca actuala politica a BNR va forta un transfer masiv de resurse remunerate ieftin din segmentul populatiei catre sectorul industrial.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a anuntat ca oameni de afaceri intentioneaza sa asigure finantarea prin sistemul Building-Operation-Transfer(BOT) care presupune constructia cu fonduri private, exploatarea autostrazii pe o perioada de 25-35 de ani, urmat de transferul administrarii autoritatilor de stat, locale sau nationale.
Mai mult decat atat, CEC va introduce, incepand cu 24 noiembrie, servicii de transfer international rapid. In 400 de unitati ale CEC, clientii vor putea opta pentru retragerea sumelor primite atat in lei, cat si in valuta.
google-analytics.com