Cautare

505 de rezultate pentru "toma dorel" (2.53 secunde)
Nu se stie daca este o strategie a PD-L, care se bazeaza pe o din ce in ce mai probabila amanare a alegerilor sau o lipsa de cadre, cert este ca cel mai mare partid din Romania nu si-a desemnat candidatul in nici unul din marile orase ale tarii, dupa cum ne-a atras atentia si senatorul Dorel Onaca.
Senatorul PD-L Dorel Constantin Onaca a adresat luni o interpelare primului ministru in care ii solicita sa intervina pentru rezolvarea situatiei critice in care se afla asociatiile de proprietari din Constanta, din cauza unor erori de neinteles ale RADET.
Acum, cand este clar cine va candida pentru CJC, urmeaza si lansarea aspirantilor la fotoliile de primar al Constantei (Constantin Dorel Onaca), respectiv presedinte al Consiliului Judetean (Ion Popescu).
Ion Popescu - candidat pentru sefia Consiliului Judetean Constanta, Dorel Constantin Onaca - pentru Primaria municipiului Constanta, iar lista pentru Consiliul Local Municipal se prezinta astfel pentru primele 10 pozitii:
Desi intre cei care au inteles noua directie si liderii de urmat - Dorel Onaca si Ion Popescu - mai sunt si cativa carcotasi (ca de exemplu Senol Zevri), care scot la iveala informatii "potrivite" in "scopuri mestesugite", exista si reversul medaliei.
Senatorul Dorel Constantin Onaca, candidat al PD-L pentru Primaria Constanta, a expus in premiera acest lucru cetatenilor din Kilometrul 4-5, una dintre cele mai vitregite zone ale orasului.
Candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit in zona compexului Flamanda si a cartierului de locuinte din imediata apropiere, dupa 5 saptamani de la prima sa vizita.
Demersul MIRA si al Prefecturii Constanta vine in urma unei interpelari depuse acum circa o luna de senatorul Dorel Constantin Onaca, referitoare la situatia mai multor asociatii de proprietari din Constanta care nu isi pot achita penalitatile de intarziere aferente facturilor neachitate pentru energia termica furnizata in perioada 2001- 2004 din cauza unor erori petrecute la nivelul RADET.
Sute de constanteni, din toate cartierele orasului, care isi fac aprovizionarea in piata din Tomis III, s-au intalnit ieri cu senatorul Dorel Constantin Onaca, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta.
Mazare si Constantinescu nu-si vor termina mandatele", sustine senatorul Dorel Onaca, presedinte al organizatiei PD-L Constanta. ... Ion Popescu - presedinte, Narciz Amza, Catalin Filisan, Mircea Iustian etc., in timp ce la judet presedinte ramane Constantin Dorel Onaca.
Astfel, in afara de Narciz Amza si Madalina Popa, din partea PDL au fost desemnati drept consilieri locali, pentru urmatorii 4 ani, potrivit rezultatelor la alegerile locale, Dorel Constantin Onaca, Ion Popescu si Mircea Toader Iustian.
Deputatii Daniela Buruiana Aprodu, Miron Mitrea si Ioan Turc si senatorii Corneliu Vadim Tudor, Vasile Blaga si Dorel Onaca sunt in topul parlamentarilor cu cea mai scazuta prezenta la sedintele de vot ale Parlamentului, potrivit unui studiu dat publicitatii, marti, de IPP.
Onaca, tras pe linie moarta de Popescu Situatia cea mai limpede ar fi trebuit sa fie in cazul senatorului Dorel Onaca.
Urmatorul pe lista PD-L Constanta pentru europarlamentare s-a clasat fostul senator Dorel Onaca (foto), cu 16 voturi. Dorel Onaca, care a candidat si pentru Primaria Constanta, din partea PD-L, este membru pe viata al Parlamentului Mondial de Pace, dar si membru al Adunarii Nationale Bisericesti.
Potrivit lui Banias, din partea Constantei pe lista in cauza se regaseste si actualul europarlamentar Adrian Manole, cat si Dorel Onaca - supleant.
Primul punct a fost proiectul de hotarare prin care democrat-liberalul Dorel Luica a fost propus sa ia locul lui Constantin Iancu in consiliu. Dupa deliberari de aproape doua minute ale unei comisii formate din cinci membri, Dorel Luica a fost validat in functie si a depus juramantul.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Directorul sucursalei, Dorel Ciuca, a declarat pentru GdS ca în prezent conturile societatii sunt deja blocate. ... Am încercat sa punem câteva becuri alimentate de la generatorul nostru, însa sunt insuficiente“, a mai spus Dorel Ciuca.
Noi ne-am propus in acest an sa angajam 10 persoane care sa se ocupe de acest lucru si deocamdata avem trei persoane angajate", a declarat Dorel Draghici, director executiv al AJOFM Bihor.
E vorba de sociologul Dorel Sandor. ... Mda, cred ca va dati seama la ce se refera Dorel Sandor. Da, e vorba de consumul exagerat din ultimii trei-patru ani bazat pe credite.
google-analytics.com