Cautare

505 de rezultate pentru "toma dorel" (3.46 secunde)
Senatorul Ion Toma indeamna parlamentarii sa sustina reducerea varstei de vot la 16 ani Senatorul USL de Ialomita Ion Toma ii indeamna pe toti cei care sustin demersul privind reducerea varstei de vot la 16 ani sa faca front comun si sa-si faca vocea auzita in Parlament, pentru ca aceasta modificare sa poata fi realizata.
Ion Toma, seful Clinicii de Medicina Muncii de la Spitalul de Urgenta Craiova. ... confectii, tricotaje), numarul zilelor de concediu pe caz de boala este mai mare decat in alte unitati, fiind determinat de patologia din timpul sarcinii", a mentionat Toma.
Marin Toma, a declarat ca "guvernul ar trebui sa ia urgent masuri fiscale, si in nici un caz cele care s-au luat pana acum, pentru a intoarce Fiscul cu fata catre contribuabil, si nu cu spatele cum este acum".
Toma: ... Ne-am atins obiectivele", a declarat antrenorul secund al Craiovei, Marius Toma. ... Nu stiu ce calcule isi fac cei de la Energia, e treaba lor", a mai afirmat Toma.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
Compusa si produsa de catre artista impreuna cu Robert Toma si Alex Parker, piesa Cealalta ea scoate la suprafata doua lucruri esențiale in iubire: ... Robert Toma), si Arme (feat.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Ben Toma este un politician republican american de origine romana. ... Ben Toma se afla la al patrulea mandat in legislativul statului Arizona.
Prezent la urne in jurul orei 12.00, senatorul Dorel Onaca si-a exprimat dreptul constitutional la sectia nr.17 de la Liceul Teoretic Traian.
Numirea lui Dorel Onaca in pozitia a doua a urmarit, cumva, asigurarea unei "majoritati” la nivelul conducerii dupa retragerea liderului en-titre Corneliu Vadim Tudor? ... Dimpotriva, eu cu Dorel Onaca avem o relatie extraordinar de buna, de adevarata camaraderie si niciodata nu au fost diferenduri intre noi… Rep:
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Al doilea pe lista este senatorul Dorel Onaca, dar acesta ne-a declarat ca se va retrage pentru a lasa locul celor din spatele sau.
Noul director general al Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) este, potrivit ultimelor informatii postate pe site-ul Ministerului Transporturilor, constanteanul Dorel Onaca. ... De altfel, PD-L Constanta anunta, de aproximativ o luna de zile, ca Dorel Onaca este propunerea organizatiei pentru functia in cauza.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Din Biroul Executiv al PC Zalau mai fac parte Dorel Fechete - prim vicepresedinte, Dorin Gora - secretar general, Tiberiu Marcean - vicepresedinte organizatoric, Vasile Marchis - vicepresedinte economic, Maria Decanovici - vicepresedinte cultura si educatie, Remus Padurean - vicepresedinte resurse umane si Liviu Rad - vicepresedinte relatia cu marile intreprinderi.
vicepresedinti - Corin Penciuc, Cristian Ionescu, Dorel Oros, Alin Ungur; ... membri - Dorel Labo, Dan Marian, Viorel Hanu, Costel Duca;
Astfel, o sesiune dedicata "Zilei lui Mihai Eminescu - Ziua Culturii Nationale", care va include si un recital sustinut de actorul Dorel Visan, va fi organizata, marti, de la ora 11.00, in Aula Academiei Romane.
Senatorul PD de Constanta Dorel Onaca a ales o modalitate inedita de a-si promova activitatea politica. Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
Intrebat despre controlul Garzii de Mediu si gramezile de gunoi din curtea firmei, Dorel Stanica, patronul si administratorul firmei, a declarat ca sobolanii sunt de la silozul din apropiere, iar oamenii care se plang trebuie sa suporte consecintele daca au ales sa cumpere teren si sa ridice case intr-o zona industriala.
google-analytics.com