Cautare

505 de rezultate pentru "toma dorel" (3.67 secunde)
2 in partid senatorului Dorel Onaca. Remarcabila ramane discretia care a precedat lansarea "bombei”. Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
In ceea ce priveste Uniunea PSD+PUR, cel care va reprezenta Constanta in Senat este Cristian Diaconescu, actualul ministru al Justitiei, iar din partea PRM, prin distribuirea voturilor - Dorel Onaca.
Ca urmare, mass-media vorbeau aseara de achizitionarea a doi senatori PRM, Dorel Onaca si Mihail Lupoi, zvonuri dezmintite insa categoric de Onaca si nuantate de Lupoi (care si-a conditionat sprijinul de "agrearea” de catre PRM a formulei guvernamentale PSD-PUR-UDMR).
Cand fac aceasta afirmatie ma refer la faptul ca SPP-ul este condus de general "Trupe de Securitate" Pahontu Lucian si acolitii sai, respectiv generalul-activist UTC Burian Alexandru si colonelul "Crematoriu" Nutu Dorel.
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Senatorul constantean Constantin Dorel Onaca implineste astazi, 8 iulie, 43 de ani, sarbatoritul declarandu-ne ca se simte foarte bine, impacat cu sine si fericit alaturi de familia sa.
In aceste conditii, sprijiniti de actuala conducere a IPJ-ului, comisarul sef Valentin Mustatea, seful Biroului de Cercetari Penale din cadrul Politiei municipiului Mangalia, comisarul sef Marian Buzescu, din cadrul Biroului de Ordine Publica a Politiei Transporturi si subcomisarul Dorel Popa, fostul sef al politiei orasului Basarabi, actualmente plecat in Polonia, isi vor disputa scaunul de inspector sef al IPJ Constanta.
Dorel Coica, fostul director al DSP Satu Mare, care nu era ieri pe deplin hotarit si isi mai cauta sprijin in rindul participantilor la conferinta.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
Semnatarii proiectului, printre care Gheorghe Funar (foto), Verginia Verdinas, Dorel Onaca si Irina Loghin, isi motiveaza optiunea prin faptul ca mansardarea este o “modalitate ieftina si lesne de realizat“.
Cu ce se ocupa prietenul dvs. apropiat Craciun Dorel Gavruta si varul dvs. primar Iulian Pontas, ambii din Pecica, in vamile Moravita si Nadlac? 4.
Ca asociati din Deva sint oamenii de afaceri Dorel si Remus Haiduc, care s-au aflat si in spatele firmei PRESUT Jilt.
Senatorul Dorel Constantin Onaca este si mai lapidar: detine un kilogram de aur in valoare de 15.000 de euro.Claudiu Tanasescu are 60 de tablouri, o colectie de medalii, efigii etc.
Tot ieri, si-a anuntat demisia din partid si fostul presedinte al PSD Arad, Dorel Popa, care a fost si primar al municipiului pana la alegerile din 2004.
De asemenea, in Colegiul Onorific de Conducere al acestei institutii au fost alesi: Gelu Ursu, Dorel Dan, Doru Lucan, Viorel Lascu, Dan Maier, Ioan Tulvan, Petru Tit si Moise Gut. (Dan Matea)
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
La doi dintre fostii membrii de vaza ai PNL, exclusi de Morega din partid, pentru ca au cerut schimbarea acestuia, respectiv Dorel Chiritescu si Aurel Popescu, nu li s-a dat voie sa intre la conferinta judeteana.Pe final, cei doi au reusit sa intre in sala si sa asiste la anuntarea rezultatelor.
Datoriile au fost facute in perioada in care la conducerea filialei din Arad a fostului partid de guvernamant s-a aflat Dorel Popa, primar al municipiului-resedinta de judet in perioada 2000-2004.
Vadim Tudor a anuntat ca se va desfiinta functia de prim-vicepresedinte al partidului ocupata de la fondarea formatiunii pana in prezent de Eugen Barbu, Mircea Musat, Valeriu Buzea, Corneliu Ciontu si Dorel Constantin Onaca.
google-analytics.com