Cautare

1031 de rezultate pentru "tinerii" (3.02 secunde)
Cumpararea unui imobil reprezinta o mare bataie de cap pentru tinerii casatoriti. ... contractarea unui credit care, din pacate, a devenit un lux pentru tot mai multi dintre tinerii galateni.
facturile lunare luate ca exemplu îi costa pe tinerii nostri minimum 1.015 lei pe luna în anotimpul cald si maximum 1.475 de lei pe luna iarna, când costul gazului sau al întretinerii este mai mare. ... Daca tinerii mai au si copii, situatia se complica.
Daca anul trecut tinerii care de altfel sunt si cei mai multi dintre clientii atunci cand vine vorba de achizitionarea unei locuinte, preferau sa se imprumute astfel incat sa-si poata permite achizitionarea unui apartament de cel mult doua camere, odata cum scumpirea creditelor situatia este cu totul alta.
 Tinerii care vor o locuinta trebuie sa se gândeasca foarte bine înainte sa contracteze un credit ipotecar sau imobiliar în aceasta perioada.
500 de noi apartamente, iar daca tinerii au bani, chiar mai mult, 2. ... Revenind insa la problemele financiare resimtite de constructori, acestea nu au ocolit nici tinerii viitori beneficiari ai locuintelor.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Tinerii au facut imprumutul de 48.000 de euro pe o perioada de 30 de ani, iar in contract mai este trecuta a treia persoana ca si coplatitor, respectiv mama unuia dintre ei.
Tinerii care vor dori sa dezvolte afaceri aici vor urma cursuri de management, organizate de administratori. ... "De la 1 octombrie vom incepe programul de instruire cu tinerii care vor sa dezvolte o afacere in incubator.
Prin acest program, tinerii fermieri pot primi finantare de pana la 25.000 de euro.
Desi primii doi sunt informaticieni, iar cel de-al treilea este economist, tinerii s-au dedicat serios afacerii, perfectand un sistem de vanzare de carte pe internet. ... de carte in Banie, pe timpul verii, tinerii intreprinzatori ofera transport gratis pentru cei din municipiu care comanda carti de la libraria lor.
Tinerii David Lazar si Adrian Horvat nu-i pun, inca, lusitanului in pericol postul de titular. ... Lusitanul de 31 de ani nu are parte de concurenta adevarata intre buturile gorjenilor, tinerii David Lazar si Adrian Horvat fiind "necopti"
A primit totul de la sport si acum vrea sa intoarca serviciul, mai ales in aceste vremuri tulburi, cand tinerii au cu totul alte preocupari. ... Cred insa ca tinerii nu mai sunt la fel de interesati ca in anii trecuti pentru a face intretinere corporala si asta este dureros.
tinerii cu inimi batrane Iar noi locului ne tinem, // cum am fost asa ramanem. ... Intrebe-se tinerii sofisticati de azi, cat de mandri sunt de credinta lor si de faptul ca vorbesc romaneste, ca sunt purtatorii unei comori sfinte, cum spune poetul basarabean, Mateevici:
tinerii cu inimi batrane Iar noi locului ne tinem, // cum am fost asa ramanem.
Vineri, 25 septembrie 2015, in ultima zi a Conferintelor practice BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti ii vor intalni pe: ... Timp de 2 ore, tinerii le vor asculta povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui!
In toate cercetarile realizate in tarile membre ale Uniunii Europene, tinerii si-au exprimat parerea in mod limpede: ... garantarea resurselor si veniturilor pentru tinerii in dificultate, in special pentru membrii minoritatilor, tinerii defavorizati si sporirea accesului la servicii de calitate.
Salut si sustin initiativa Guvernului de a lansa programe de sprijin care vizeaza IMM-urile, tinerii antreprenori, si dezvoltarea optima a tinerei generatii.
Nu este o noutate faptul ca tinerii parasesc zonele rurale.
Rolul nostru este sa educam tinerii, sa le vorbim despre istoria noastra, lupta pentru libertate si sacrificiile multor sud-africani, in special tineri, in castigarea libertatii.
Varza si sfecla rosie, zmeura, strugurii negri Inainte si dupa acest experiment, tinerii au efectuat un set de teste cognitive si li s-au luat probe de sange. ... tinerii care au baut suc de coacaze au inregistrat performante cognitive.
google-analytics.com