Cautare

1031 de rezultate pentru "tinerii" (2.99 secunde)
De aici situatia aberanta prin care tinerii isi vand si inmatriculeaza masinile pe numele unor rude mai varstnice pentru a plati un RCA redus. ... In Germania, tinerii conduc masini cu putere redusa pentru a plati mai putin pentru o polita RCA.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Tinerii, mai expusi melanomului Tinerii sunt intr-un mod alarmant afectati de melanomul malign (MM), una dintre cele mai severe forme de cancer al pielii. ... Tinerii stiu ca razele UV imbatranesc pielea, dar ignora ca sunt provocatoare de cancer.
Sexul neprotejat si drogurile injectabile sunt doua cai prin care tinerii se expun riscului de infectie cu HIV (Autoare: ... tinerii au tendinta de a neglija importanta prezervativului pentru a se proteja de infectia cu HIV.
Tinerii pesedisti s-au intrunit sambata, in cadrul sedintei Biroului Executiv Central al Tineretului Social-Democrat (BExC), pentru a dezbate o serie de propuneri privind modificarea statutului PSD.
Tinerii democrati galateni se pregatesc sa apere si sa respecte drepturile cetatenilor romani si sa scape tara de rusinea de a fi condamnata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. ... Tinerii democrati considera ca nedreptatile facute de Justitie ar putea pune in pericol chiar procesul de integrare europeana a Romaniei.
Primii au venit tinerii racolati de Conventia Organizatiilor Studentesti, care ascultau linistiti muzica ce se scurgea din boxe si se holbau la panoul electronic pe care rulau imagini ale conducatorilor iubiti ai partidului.
In paralel, a precizat presedintele Filialei Municipale Constanta a OTRM, Catalin Boboc, tinerii se pregatesc pentru Scoala de Vara, ce se va desfasura in perioada 5-9 iulie la Neptun.
Tinerii cu varste de pana la 40 de ani care locuiesc sau doresc sa se stabileasca in mediul rural si sa cumpere teren arabil vor primi un sprijin de 15% din pretul de achizitie pentru suprafete de pana la 20 de hectare, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii (MAPDR).
Tinerii casatoriti sub 35 de ani care vor dori sa-si construiasca o casa ar putea beneficia de o subventie de la stat de 20 la suta din valoarea investitiei, un proiect in acest sens urmand sa fie introdus pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte a guvernului.
Tinerii casatoriti, cu varsta pana in 35 de ani, vor primi subventii de 20% de la bugetul de stat pentru construirea unei case. Aceste subventii se vor acorda in cazul in care tinerii contracteaza credite ipotecare.
Pentru a educa tinerii cu privire la serviciile bancare, o serie de institutii financiare ofera craiovenilor posibilitatea de a apela la produse concepute special pentru copii.
Tinerii cu vârste de pâna în 35 de ani pot beneficia de sprijin financiar substantial, reprezentând pâna la 50% din valoarea proiectului de investitii.
Tinerii cu vârste de pâna în 35 de ani pot beneficia de sprijin financiar substantial, reprezentând pâna la 50% din valoarea proiectului de investitii.
Tinerii inca spera ca, dupa ce se asaza lucrurile cu noul program guvernamental care stimuleaza cumpararea de locuinte, sa scada dobanzile astfel incat sa-si permita o "prima casa". ... In euro, tinerii nostri ar primi 21.000 de euro, rata ar fi de 174, iar dobanda de 6,74%.
Tinerii, dar si adultii, renunta sa mai faca SEX. ... Conform unui studiu realizat de agentia de sondaje Barna Group, tinerii, dar si adultii din SUA, prefera pornografia online, in detrimentul relatiilor sexuale, deoarece le considera mai periculoase pentru sanatate decat filmele erotice.
Tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani sunt mult mai probabil sa se incadreze in aceasta categorie, comparativ cu cei peste 30 de ani.
Tinerii care vor sa se angajeze primesc o sansa in plus prin intermediul programului Primul loc de munca, aprobat de Senat. - Senatul a aprobat astazi o propunere legislativa foarte importanta, propunere pe care am semnat-o in calitate de co-initiator gandindu-ma la tinerii aflati in cautarea primului loc de munca.
Cica tinerii, pentru ca sunt frumosi, au dreptul sa iasa in strada, batranii, nu. Tinerii frumosi si inteligenti sunt fii si fiice de batrani si sunt viitorii captivi ai sistemului care ii vrea consumatori fericiti.
Cine a spus ca tinerii nu mai pot face bani si in Romania si fara a avea un job stabil?
google-analytics.com