Cautare

1031 de rezultate pentru "tinerii" (2.94 secunde)
De ce toti tinerii trebuie sa plece in Constanta sa se distreze, de ce toti pensionarii trebuie sa stea in fata blocului, pe o banca pricajita, sa faca cu randul sa stea jos?
Pina nu demult lidera a TSD Galati, Adelina Hristea a tinut sa prezinte reprezentantilor mass media un tabel nominal cu toti tinerii demisionari din PSD Galati care au trecut in aceeasi perioada cu ea la Organizatia PUR Galati.
Consilierul a precizat ca tinerii liberali au initiat un concurs de eseuri pe tema "Ce inseamna comunismul pentru mine", la care sunt invitati sa participe tinerii, acestia avand sansa sa castige premii constand in excursii la Sinaia.
Intrarea Universitatii a€œDunarea de Josa€ este unul dintre punctele in care pot fi gasiti tinerii liberali care string semnaturi in vederea aducerii acasa a soldatiilor romani care lupta in razboaiele altor popoare.
Tinerii liberali au precizat in rezolutia adoptata ca pentru ei "partidul ar trebui sa fie ca un stup de albine:
Chat-ul si blog-ul sunt doua dintre mijloacele de comunicare la care va apela comisarul roman pentru multilingvism, Leonard Orban, pentru a determina tinerii sa invete mai multe limbi straine.
Tinerii peremisti au pus bazele Organizatiei Studentesti Romania Mare, filiala Constanta. ... La sfarsitul saptamanii, Andrei Iucinu s-a aflat la Constanta pentru a-i indruma pe tinerii peremisti constanteni in formarea Organizatiei Studentesti Romania Mare.
Participatii la eveniment vor discuta despre sansele pe care tinerii le au pentru a lua parte la actul de decizie politica. ... Stim foarte bine ca tinerii sint fluturati in campaniile electorale, ca sint buni la impartit fluturasi si ca dau foarte bine intr-o poza.
Tinerii din Oradea, la cererea Episcopiei Reformate de pe langa Piatra Craiului, cu stiinta si acordul organizatorilor adunarii, transportau materiale informative spre locul de desfasurare a evenimentelor", se arata intr-un comunicat de presa emis de Eparhia lui Tõkés László.
Onaca mai vrea ca dobanzile pe care bancile le vor percepe la creditele pe care tinerii le vor accesa sa fie mai mici decat cele ale pietei, pe o perioada de 25- 30 de ani.
Tinerii social-democrati s-au tinut de cuvant ti, ata cum au promis cu ceva timp in urma, au donat Spitalului Clinic de Neurologie ti Psihiatrie trei aparate de aer conditionat in valoare de aproximativ 4.000 de lei. ... "Sunt mandru de tinerii nottri ti de aceasta initiativa.
seniorul a recunoscut ca este posibil ca tinerii sa aiba dreptate atunci cand spun ca ei au fost primii care au facut un anumit gest. ... Tot ieri, tinerii pedelisti au avut ocazia de a se intalni cu primari din mai multe localitati, care le-au impartasit tinerilor politicieni strategia invingatorilor.
Fostul politician considera ca marea greseala a societatii romanesti este ca nu promoveaza cu adevarat tinerii. “Toti politicienii clameaza “sprijinim si promovam tinerii!”, dar acest lucru nu se intampla.
Sondajul s-a desfasurat in perioada 15 februarie - 15 martie 2009.Interes moderat pentru alegerile europarlamentareRezultatele sondajului au aratat ca tinerii chestionati manifesta un "interes moderat" fata de votul pentru alegerea europarlamentarilor. ... Tinerii nu stiu nici cine ii reprezinta acum in Parlamentul European, dupa cum releva raportul.
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
Demagogia ca ne pleaca tinerii si oamenii valorosi trebuie sa o ducem in planul realitatii. ... Cred ca e timpul sa iesim din povestea "ne pleaca tinerii". ... Solutia este sa ne batem pentru ca tinerii nostri sa poata opta pentru a munci aici sau in Olanda, Germania sau alta tara.
Joi, 18 noiembrie a.c., in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra” va avea loc un seminar pe tema "Tinerii din Mangalia si administratia publica locala”, organizat de Primaria Municipiului Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, C.R.A.M.N.
Tinerii absolventi se confrunta intotdeauna cu acelasi paradox - daca mai nimeni nu angajeaza proaspat absolventi, acestia nu au cum sa acumuleze experienta necesara. ... Tinerii, la randul lor, refuza unele oportunitati de angajare, in asteptarea unor posturi banoase.
Astfel, potrivit unui sondaj realizat de catre firma Neogen, pe siteul de recrutare BestJobs.ro si preluat de Mediafax, aproape o treime dintre tinerii care se afla in cautarea unui loc de munca apreciaza ca dupa ce Romania se va integra in Uniunea Europeana, va creste si competitia dintre companii pentru a atrage cei mai buni candidati.
Pentru banii oferiti, tinerii au insa anumite preferinte. ... Chiria de Revelion poate costa 7,5 lei Faptul ca apartamente pentru petreceri se gasesc destul de greu este insa bine cunoscut si de tinerii craioveni.
google-analytics.com