Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (2.48 secunde)
In Aula Magna a Universitatii "Ovidius" Constanta a avut loc vineri dezbaterea publica cu privire la proiectul de reabilitare a plajelor din statiunile Mamaia si Eforie Nord si de protectie a tarmului impotriva eroziunii costiere, elaborat de experti japonezi cu finantarea asigurata de Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA).
Agentia de turism Mistral Voyages a lansat ieri cel mai nou produs turistic pentru vizitatorii statiunilor de pe litoralul romanesc.
Lucrurile au ajuns intr-un punct mort in procesul intentat de administratie atit la Tribunal, cit si la Curtea de Apel, dosarul, care are acelasi obiect si aceleasi parti, putind ajunge pentru jumatate de an la Curtea Constitutionala in vederea solutionarii exceptiei de neconstitutionalitate formulate de Sindicatul Solidaritatea.
Craiova este centrul automobilistic al Olteniei în perioada 19 - 24 iunie.
La sfârsitul lunii august va fi lansat pe piata americana noul Cadillac CTS 2008, informeaza site-ul tgcom.it.
Inspectorii DADR au fost nevoiti sa retraga licentele societatilor Mycelium SRL Tg. Bujor, Patermalex SRL Vanatori, SC Epi SRL Fundeni si GohorPan pentru incalcarea prevederilor OG nr.
Compania aeriana Carpatair va creste din 28 octombrie, numarul zborurilor de la Timisoara la Frankfurt-Main, de la 3 la 7 pe saptamana, operatorul ajungand astfel la un total de 24 de zboruri spre diferite destina_ii din Germania.
Ministerul Transporturilor va realiza anul viitor un studiu de fezabilitate pentru realizarea unei linii feroviare de mare viteza de tip TGV, care sa lege Bucurestiul de Budapesta, in urma rezultatelor urmand sa fie selectat si modul de finantare, a declarat ministrul Ludovic Orban.
Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA, a sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia si-a reafirmat intentia de a construi ecluza de pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari ce va permite accesul navelor de pasageri pe lacul Siutghiol.
Guvernul Romaniei si cel al Ungariei au convenit miercuri sa construiasca in comun o linie de cale ferata, de mare viteza, pe ruta Budapesta-Bucuresti-Constanta.
Noul Porsche 911 GT3 Cup va intra în sezonul motorsport 2008 cu o putere a motorului crescuta la 420 CP, concurând în Supercupa Porsche Mobil 1, precum si în competitiile nationale Porsche Carerra si GT3 Cup, informeaza pagina de internet www.informatiiauto.ro.
In aproximativ o saptamana va fi emisa si Hotararea de Guvern cu privire la preluarea de catre Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a Canalului Dunare-Bucuresti, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Daca vreti un „mortgage loan“, întrebati la un „helpdesk“ si aflati ca poarta un comision „upfront“ si o divizie de „wholesale banking“.
Dezvoltatorii imobiliari au devenit mai flexibili in privinta optiunilor de plata, dar unii dintre ei inca refuza sa accepte optiunea "fara avans", astfel ca solicita un avans minim de 10% pentru locuintele pe care le vand in stadiul de schite.
Noile zboruri efectuate de pe Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu", vor avea mai multe destinatii europene. Astfel, potrivit conducerii aeroportului, compania Carpatair efectueaza, incepand de ieri, zilnic, zboruri catre destinatii din Italia, Germania si Grecia, cu escala la Craiova si Timisoara.
CFR Calatori intentioneaza sa modernizeze, în urmatorii patru ani, 46 de trenuri etajate, valoarea estimativa a contractului fiind de 509,24 milioane de lei (aproximativ 144 milioane de euro), suma care va fi asigurata de la bugetul de stat.
Consiliul Local Tg. ... Milionul de euro care ne vine de la Uniunea Europeana va fi cheltuit pentru montarea de apometre pentru a avea o situatie exacta a consumului, dar si pentru reabilitarea statiei de declorinare a apei", ne-a declarat primarul orasului Tg.
Contractul de constructie a liniei feroviare de mare viteza Constanta-Bucuresti-Budapesta va fi semnat in 2009, proiectul fiind in stadiul de pregatire a caietului de sarcini pentru realizarea studiului de fezabilitate, potrivit ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.
google-analytics.com