Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (2.67 secunde)
Apoi, la ora 18, in prezenta liderilor USL-Victor Ponta, Crin Antonescu si Daniel Constantin, Toni Grebla si-a prezentat oficial candidatura pentru un nou mandat de senator in fata a peste 1000 de simpatizanti USL veniti din tot judetul la manifestarea social-democrata ce a avut loc la Tg Jiu, la un restaurant din municipiu.
Coalitia de stanga, pe primul loc, potrivit sondajelor la urne Coalitia de stanga condusa de Pier Luigi Bersani se afla pe primul loc in urma alegerilor legislative desfasurate duminica si luni in Italia, potrivit sondajului la urne al televiziunii Sky TG-24, transmite AFP.
Acesta a fost aplaudat si ovationat la scena deschisa. Trei sferturi dintre oamenii sala s-au ridicat in picioare pentru a-l aplauda pe actualul presedinte PDL.
Pai daca n-o merita, presedintele sa i-o retraga si sa-i retraga si distinctia, ca nu-i asa mare lucru. De data acesta s-a intrecut orice masura, iar incidentele recente, de la Tg.
AGERPRES informeaza: ZILE NATIONALE: Franta (Documentare: Suzana Cristache Dragan, editor: Marina Badulescu, editor online: Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie.
ANALIZA COTIDIANUL: Misterul cresterii spectaculoase a lui Dacian Ciolos in sondaje (Autor: Ion Spanu) In ultima vreme, mai multe sondaje de opinie arata o crestere spectaculoasa a lui Dacian Ciolos si a formatiunii pe care a lansat-o, MISCAREA ROMANIA IMPREUNA, desi aceasta inca nu are statut de partid!
Contele de Saint German (Blog politic si polemic): Felicitari invingatorilor! N-am auzit pe nimeni dintre marii invinsi ai zilei, PSD si ALDE, spunand asta.
Contele de Saint Germain (Blog politic si polemic): Sistemul revine in forta! Faptul ca aseara i-am felicitat pe invingatori nu inseamna ca pactizez cu ei, cu metodele sau cu ideile lor.
Casele sint construite in cartierul Primaverii din Tg. Jiu, iar ancheta a inceput la solicitarea procurorilor de la Curtea de Apel din Craiova.
Pentru lipsa aproape constanta a farmacistului din farmacie sau pentru ca nu au avut gestiune cantitativ-valorica unui numar de sase farmacii galatene li s-au reziliat contractele incheiate cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.
Investitorii pe piata de capital vor putea primi anul viitor despagubiri reprezentand echivalentul in lei a maximum 2.000 de euro de la Fondul de compensare a investitorilor, in cazul in care societatile de brokeraj membre ale Bursei de Valori Bucuresti (BVB) nu-si vor onora obligatiile.
SC JEF IMPORT EXPORT SRL Tg. Mures (incalcare repetata). In vederea informarii agentilor economici si a consumatorilor, conditiile pentru suspendarea autorizatiei sunt:
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) poarta in aceasta saptamana ultimele runde de discutii cu posibilii ofertanti pentru uzina craioveana.
O companie privata va realiza curse externe catre Germania, Italia, Spania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova. Proiectul va demara in luna august a acestui an.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii".
Aproximativ 20 de beneficiari ai venitului minim garantat din Aninoasa au ramas fara banii asigurati de la primarie, majoritatea din cauza ca nu si-au depus actele doveditoare la termen.
Reprezentantii a doua firme din Italia si-au manifestat intentia de a deschide in orasul Aninoasa, Valea Jiului, doua fabrici, una in domeniul electronicii si electrotehnicii, iar alta in domeniul agricol.
In aceasta perioada, preturile la cazare pe litoralul romanesc incep sa scada, iar cele din statiunile montane sunt in crestere.
In afara de industria hoteliera clasica, in ultimii ani- mai cu seama incepand cu anul 2000- in marile orase ale Romaniei, cum ar fi Bucuresti, Constanta sau Cluj, s-a dezvoltat vertiginos o noua gama de oferte de cazare, reprezentata de cazarea in regim hotelier.
Nu e de ajuns ca nu mai pot vinde vin in piata daca nu am vita de vie nobilaā€¯, ne-a declarat suparat Ion Neagu, care detine o plantatie viticola de 2 ha in Tg.
google-analytics.com