Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (2.80 secunde)
Printre candidatii social-democrati din judet se numara actualii primari: Tg.
De remarcat este ca, pana in prezent, au fost deja validati 54 candidati, si anume pentru municipiul Tecuci, orasul Tg.
doua in municipiile Galati si Tecuci, una in orasul Tg. Bujor si 34 in comune. In cele 37 de circumscriptii vor functiona 318 sectii de votare, fata de 400 cate au fost in primul tur, cele mai multe in Galati si Tecuci.
Sotia ministrului sud-african pentru informatii este suspectata de implicare in trafic cu droguri. Sheryl Cwele este suspectata de legaturi cu o mama de familie sud-africana Tessa Beetge arestata in iunie 2008 in Brazilia avand in posesie cocaina in valoare de trei milioane de dolari.
Scandalurile se tin lant de Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare. Cu datorii uriase, care depasesc 100 milioane dolari, amenintata cu executarea silita de creditori si cu greva de catre angajati, care, deocamdata, au ingropat securea razboiului, SNIF este in fata unei noi amenintari:
Vasile Blaga a declarat, vineri, la Tg.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (foto), a declarat marti, la Tg. Mures, ca formatiunea sa are in vedere si posibila intrare in cursa prezidentiala a premierului Emil Boc, daca Traian Basescu va renunta sa mai candideze.
Presedintele Traian Basescu a participat, duminica, la Santierul Naval Giurgiu, la lansarea unei nave, el apreciind, cu aceasta ocazie, ca "oricat otel ar fi intr-o nava, ea tot are suflet".
Pentru desemnarea firmei de paza a fost organizata o selectie de oferte si nu o licitatie, castigatoare iesind SC TEAM GUARD TG Paza si Protectie SRL Targu Jiu, cu un tarif de sase lei pe ora, fara TVA.
Ultimul sondaj realizat de Avantgarde, in perioada 1-20 mai 2011, descrie optiunile de vot ale romanilor si popularitatea principalilor candidati potentiali la functia de prim-ministru.
AmosNews informeaza : SONDAJ: USL si-a marit avantajul fata de PDL In ultimul sondaj realizat de Avantgarde, in perioada 1-20 mai 2011, alianta USL ar obtine 61% din voturi, in timp ce PDL doar 17%.
In fine, in cazul UMF Tg. Mures, lingvistul Ungureanu ajunge sa puna maghiara in aceeasi oala cu engleza, limbi straine amandoua, ca sa demonstreze cat de corecta si frumoasa e cedarea la santajul grosolan al UDMR.
Faptul ca a desconsiderat prevederea legii privind autonomia universitara dispunand, impotriva vointei conducerii unitatii de invatamant in cauza, infintarea facultatii de medicina in limba maghiara in cadrul Universitatii din Tg.Mures, compromitand dreptul studentilor de a-si finaliza studiile intr-o universitate care indeplineste conditiile de acreditare, ca cerinta, de secretizare a prevederilor din contractele de vanzare a zacamintelor de cupru si a celor de gaze din sisturi obtinute prin fracturare hidraulica a fost formulata de reprezentantii guvernului PDL-ist, ca pretul la care s-au instrainat aceste bogatii ale subsolului Romaniei este ridicol de scazut, ca statul nu vrea sa investeasca in acest domeniu contravaloarea a 3-4 sali de sport , sau de patinoare ori de telegondole construite inutil de dna E.Udrea, arata limpede ca interesul national este ceva strain actalului regim, ca pentru acesta pe primul loc se afla problemele chivernisirii personale ale acolitilor lor aflati in diferite functii publice.
Desemnarea lui Gyorgy Frunda drept candidat pentru Primaria Tg. ... "A fi sau a nu fi" UMF Tg. Mures printre motivele ei - aceasta-i intrebarea!...
Discutand despre UMF Tg. Mures: "Exista legea autonomiei universitare si atunci guvernarea si-a asumat o chestiune care depaseste atributiile sale".
Precum si sugestia liderului UMDR ca se va gasi o solutie de compromis benefic in privinta UMF Tg. ... Curtea de Apel Tg.Mures a decis suspendarea H.G.
Prima sedinta ar urma sa aiba loc marți, 8 mai, iar Victor Ponta spera sa fie pregatite pana atunci documentele juridice, astfel incat sa-si inceapa mandatul cu o Hotarare de Guvern care sa anuleze HG-ul de segregare etnica a Universitatii de Medicina si Farmacie Tg.
InfoBrasov.net : Ion Iliescu la B1 - trebuie sa rediscutam acordul cu FMI "Cred ca s-a facut greseala prin spargerea sistemului energetic national in bucatele cu conducere separata s...t Noi avem un sistem pus la punct, de ce trebuie sa il faramitam?
DeCeNews : USL: PDL va pierde total in Capitala. Vezi sondajele PDL va pierde toate primariile de sector si consiliile locale, dar si Primaria Generala.
In perioada 2010-2011, conducerea ANRMAP, prin efectuarea unui "artificiu" ilegal, a hotarat inlocuirea sanctiunii cu amenda cu cea a avertismentului, la amenzi in cuantum total de 385 000 lei, amenzi care vizau, printre altele, Primaria Tg Mures, CJ Galati sau Metrorex.
google-analytics.com