Cautare

272 de rezultate pentru "tg" (3.78 secunde)
Guvernul roman si Executivul ungar vor negocia un nou acord bilateral privind desfasurarea traficului feroviar prin frontiera de stat, pentru constructia in comun a liniei feroviare de mare viteza pe ruta Budapesta - Bucuresti - Constanta, o investitie estimata la cateva miliarde de euro.
Dupa productia de otel sau de fonta, si productia de tabla groasa se va reduce substantial, ca urmare a reducerii comenzilor dupa ce si producatorii de automobile au fost afectati de criza economica mondiala.
Asigurarea pazei la instalatiile care au fost oprite temporar din functiune pentru a nu intra in vizorul celor care doresc sa scoata un ban din sustragerea diferitelor componente se afla in atentia conducerii Combinatului.
Richard Morlok, fost director financiar la o companie americana producatoare de valve, judecat in libertate de o instanta in SUA, a recunoscut ca a dat mita mai multor reprezentanti ai unor societati din Romania, China, Coreea si Arabia Saudita pentru a obtine contracte.
Corporatia japoneza Mazda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Geneva noua Mazda3 MPS - varful de gama ultraperformant, alaturi de Mazda3 cu sistemul "i-stop", anunta www.informatiiauto.ro.
Ministrul Cristian Diaconescu (foto), aflat intr-o vizita in Franta, le-a vorbit reprezentantilor cercurilor de afaceri franceze despre masurile anticriza luate de Romania si a subliniat ca o oportunitate de afaceri poate decurge din construirea unei linii TGV (tren de mare viteza) Paris - Viena - Bucuresti - Constanta.
Compania Porsche AG, cu sediul in Stuttgart, a adaugat un nou model celei de-a doua generatii a seriei 911: noul GT3, mai puternic, mai rapid si mai rafinat decat predecesorul.
Un important proiect imobiliar din domeniul locuintelor de vacanta a fost intrerupt din cauza crizei economice actuale care a lovit in plin sectorul imobiliar autohton.
ECSIF PROPERTIES a vandut, recent, unui fond de investitii din Asia, proiectul BLACK PEARL din Mamaia, pentru suma de 550.000 de euro.
Transgaz (TGN) a fost invitata de grupul rus Gazprom sa participe la proiectul South Stream, a declarat joi ministrul Economiei, Adriean Videanu.
Guvernul vinde "perlele energetice" pentru ca Fondul lui Videanu sa stranga 1 mld. euro de la investitorii de pe Bursa.
Cu mai bine de cinci ani in urma, germanii de la Mercedes au dat nastere modelului CLS. Astfel a fost creat celebrul segment al coupe-urilor cu patru usi, un nou segment ce a trimis toti constructorii inapoi catre plansa de design.
Cu mai bine de cinci ani in urma, germanii de la Mercedes au dat nastere modelului CLS. Astfel a fost creat celebrul segment al coupe-urilor cu patru usi, un nou segment ce a trimis toti constructorii inapoi catre plansa de design.
Compania Bioromoil a lansat in Romania conceptul de benzinarie automata, care nu dispune deloc de personal. Clientii platesc in numerar sau cu cardul si alimenteaza singuri.
Agero-stuttgart.de informeaza: ATENTIE LA INSECTE! (Autoare : Maria Diana Popescu) De cate ori nava se afla in deriva, marinarii in drept constitutional devin brusc legisti, schimba Constitutia, dau foc valurilor si declara stare de necesitate.
Euractiv informeaza : Laureati ai premiului Nobel in economie: Zona euro va supravietui crizei datoriilor Mai multi economisti premiati cu Nobel considera ca zona euro va supravietui crizei datoriilor suvernae.
Avioanele cu elice SAAB - 2000 ale companiei Carpatair, singurul operator aerian al Aeroportului International Craiova, au fost implicate in sapte incidente in ultimii sapte ani.
Distrigaz Sud Retele aduce urmatoarele precizari privind sistarea temporara a alimentarii cu gaze naturale in localitatile Rovinari si Vart din judetul Gorj.
DeCeNews: Mazare face un Miami din Mamaia: blocuri de 20 de etaje, mall, canale Statiunea Mamaia se va transforma intr-un oras-statiune al distractiilor, potrivit noului PUZ elaborat de Kalinia Proiect.
google-analytics.com