Cautare

70 de rezultate pentru "tenoseanu romulus" (2.56 secunde)
Romulus Georgescu) Social-democratii vor sa castige, prin negocieri, si cat mai multe posturi de presedinti de consilii judetene. Potrivit legii electorale, acestia sunt alesi de consilierii judeteni si nu direct de catre electorat, asa cum s-a intamplat in 2012.
- A fost mai intii impunerea cu forta, in dispretul vointei populare, al celui mai prost guvern de la Fanarioti incoace, Guvernul Dacian Ciolos, un fel de Guvern Groza alcatuit din nepotei de-ai lui Romulus Zaroni.
Rectorul Academiei Comerciale, Romulus Andreica, a refuzat sa ofere detalii asupra tranzactiei, marginindu-se sa afirme ca aici va fi construit viitorul sediu al facultatii.
Daca in aprilie, pentru ca vine Pastele, vanzarile nu vor scadea, din mai si iunie este clar ca vanzarile vor fi mai reduse“, a declarat Romulus Dascalu, presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - GARANT, in cadrul unui seminar international cu tema “Taxarea alcoolului si bauturilor alcoolice in Romania in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana“.
Piata neagra a ajuns de la 70 la 50% Presedintele patronatului industriei alcoolului si a bauturilor alcoolice GARANT, organizatie ce detine 98% din productia fabricata in tara, Romulus Dascalu, ne-a declarat ca eforturile din ultima perioada ale autoritatilor indreptatite au facut ca piata neagra a alcoolului sa scada de la aproximativ 70% la 50%.
In prezent, peste 90% din productia de tuica si palinca se produce in economia subterana, a declarat presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice, Romulus Dascalu.
Cu aceasta ocazie, Romulus Dascalu, presedintele Asociatiei producatorilor de Alcool si Bauturi Spirtoase GARANT, si-a aratat nemultumirea fata de taxa de viciu pe care Ministerul Sanatatii o va introduce din 2006.
Potrivit presedintelui Patronatului Garant (patronatul alcoolului), Romulus Dascalu, aceasta reglementare legislativa este de natura sa conduca la o evaziune fiscala in domeniul produselor alcoolice de peste 80%.
SC Rolinav Sea Star SRL este datoare statului cu peste 3,2 miliarde, in conditiile in care acum cativa ani Romulus Cretu, patronul sau, lua cu japca de la Petromin petrolierul "Dacia", un colos de 85.000 tdw.
Romulus Marga, directorul general al Agora Media, a declarat: "Am inceput aceasta serie de conferinte in anul 2005, la Bacau, iar anul acesta vom organiza forumul Solepad intr-un numar de 12 locatii.
În ziua de azi, pentru a avea o afacere de succes este nevoie de tehnologia informatiei“, a declarat Romulus Maier, directorul general al Agora Media, organizatorul evenimentului.
În ziua de azi, pentru a avea o afacere de succes este nevoie de tehnologia informatiei“, a declarat Romulus Maier, directorul general al Agora Media, organizatorul evenimentului.
Norma unui profesor universitar este de opt ore pe saptamâna, dar poate sa mai aiba ore de cercetare, de doctorat", a spus presedintele Sindicatului Alma Mater din Universitatea din Craiova, Romulus Mocanu.
Norma unui profesor universitar este de opt ore pe saptamâna, dar poate sa mai aiba ore de cercetare, de doctorat", a spus presedintele Sindicatului Alma Mater din Universitatea din Craiova, Romulus Mocanu.
Pentru anul 2007, s-au platit toate drepturile banesti, cu exceptia câtorva cazuri care nu si-au ridicat carnetele de rentier din diverse motive", a spus Romulus Chitu, sef birou ADS Dolj.  Plata, pâna la jumatatea anului viitor  Renta viagera agricola se plateste daca terenul ce face obiectul rentei este arendat continuu, întreg anul calendaristic.
Cum este posibil ca un angajat al statului sa aiba asemenea venituri comparabile cu managerii din domeniul privat a incercat sa explice liderul sindical din cadrul Universitatii din Craiova, Romulus Mocanu:
Si Romulus Dascalu, presedintele Patronatului bauturilor spirtoase - Garant, spune ca, daca prevederile vor fi aplicate, circa 90% dintre producatorii de bauturi spirtoase din Romania isi vor inchide afacerile.
Dumitru Laurentiu Andrei, Director general adjunct Ministerul Finantelor Publice, Constantin Barbu, Director Asociatia Romana a Bancilor, Radu Negrea, Secretar general Asociatia Romana a Bancilor, Romulus Palade, Consilier Banca Nationala a Romaniei, Radu Constantin Ragea, Subsecretar de stat Ministerul Justitiei, Lucia Sanda Stoenescu, Consilier Banca Nationala a Romaniei.
Romulus Dumitrescu a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru trei fapte de complicitate la lipsire de libertate in mod ilegal, si pedeapsa acestuia fiind suspendata.
Romulus Ungureanu, Director al Agentiei Nationale impotriva "RUN4FREEDOM" este parte a The NO Project powered by Bancpost, o campanie organizata in Romania de către Bancpost, alături de partenerii săi, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane (ANITP), ADPARE si eLiberare.
google-analytics.com