Gradina Botanica a gazduit ieri dimineata forumul Solepad, organizat de firma Agora Media, in cadrul caruia oamenii de afaceri din Galati si Braila au fost informati in legatura cu modul in care pot primi o finantare nerambursabila sau cum se poate eficientiza activitatea unei firme. La eveniment au fost prezenti, in calitate de invitati, directorul executiv adjunct al Directiei de Finante Galati, Viorel Teodor, care a vorbit despre schimbarile din legislatia fiscala odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, precum si consilierul judetean Catalin Paraschiv, care a reliefat importanta organizarii acestui forum la Galati.

Romulus Marga, directorul general al Agora Media, a declarat: "Am inceput aceasta serie de conferinte in anul 2005, la Bacau, iar anul acesta vom organiza forumul Solepad intr-un numar de 12 locatii. Credem ca, in ciuda haosului politic in care traim, trebuie sa ne ducem firmele mai departe. Cu aceasta ocazie incercam sa va prezentam solutii pentru a va conduce cit mai eficient afacerea, si aici ma refer la solutii IT sau din domeniul comunicatiilor".

Manifestarea, organizata la Gradina Botanica, a stirnit interesul oamenilor de afaceri, care au participat cu scopul de a afla mai multe detalii privitoare la modul in care activitatea pe care o desfasoara poate fi mai eficienta si mai rentabila.