Cautare

4196 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (3.57 secunde)
Postul de director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat de Minodora Vasiliu, a fost scos la concurs prin Agentia Nationala a Functionarilor Publici, concursul urmand a avea loc in perioada 15-18 noiembrie.
Presedintele Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Marian Avram, a declarat, potrivit Mediafax, ca in sectorul produselor alimentare de origine non-animala, cum ar fi berea, vinul, uleiurile vegetale sau panificatia, din totalul de 16.100 de unitati evaluate, sub 10%, respectiv 902 unitati, sunt aliniate la normele europene.
Astfel, o prima idee a directivei aflata in dezbatere prevede simplificarea administrativa, adica obliga statele membre UE sa reduca formalitatile necesare pentru accesul la o activitate de servicii. ... "Masura a fost propusa ca urmare a plangerilor furnizorilor de servicii in ceea ce priveste eliberarea autorizatiilor:
Pentru a preveni efectele sociale nefavorabile cauzate de restructurari si a-i reintegra pe piata fortei de munca, în perioada preavizului, angajatii firmelor beneficiaza de servicii de „preconcediere“.Potrivit Legii nr.
Modalitatea prin care GMB Computers Constanta a incasat, in doar trei ani, peste 500 miliarde de lei vechi, echivalentul a circa 12,5 milioane de euro, fara TVA, pentru servicii de intretinere si reparatii a tehnicii de calcul de la CNE Cernavoda este foarte interesanta si pe alocuri chiar dubioasa.
Magda Marincovici) Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) solicita Guvernului Romaniei adoptarea, de indata, a unei ordonante de urgenta care sa prevada constituirea unui fond de garantare a pachetelor de servicii turistice achitate, in avans, de consumatori.
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. ... Potrivit acestui proiect, furnizorii de servicii de telefonie vor trebui sa informeze clientii in legatura cu conditiile de furnizare a serviciilor.
Institutia poate asigura servicii complete privind infiintarea unei societati comerciale. ... Apoi se intocmeste cererea de prestari servicii care cuprinde redactarea actului constitutiv cu sau fara mentiunea de „urgenta”, in functie de dorinta fiecarui nou intreprinzator.
In aceste conditii e normal ca marginea operationala sa se reduca", a declarat vicepresedintele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA), Brent Valmar, care este si directorul general al celui mai mare importator auto de pe plan local, Porsche Romania.El a adaugat ca, pe de alta parte, aportul veniturilor din zona de servicii post-vanzare creste."Acestea, pe masura cresterii tarifelor, a tehnicitatii si asa mai departe, vor echilibra pierderea din partea de retail", a spus Valmar.Oficialul APIA a mai adaugat ca in Romania sunt practicate tarife care reprezinta circa 30% din cele de pe pietele auto din vestul Europei, in ceea ce priveste serviciile, si acest lucru limiteaza veniturile celor implicati in comertul cu masini."In Germania, marginea unui dealer care isi face bine treaba este cuprinsa intre 1,5 si 2%, iar la noi este de un pic peste 2%, asta la nivelul anului 2007.
In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale. ... In urma cu cateva zile, presedintele ANRE, Petru Lificiu, spunea pentru NewsIn ca populatia nu ar putea sa suporte majorarile de tarife la gazele naturale cerute de distribuitori.
Dupa ce i-au acuzat ca le impun tarife majorate excesiv pentru autobuzele si microbuzele care stationeaza in autogara Pelendava, patronii firmelor de transport din judet au cazut la pace cu reprezentantii autogarii.
Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate, iar masura de reducere a poverii administrative va avea loc foarte rapid, a declarat ieri ministrul finantelor, Gheorghe Pogea. ... Multe taxe si tarife vor fi reduse si comasate.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit premii acordate nelegal si plati facute pentru lucrari efectuate la tarife mai mari decat cele negociate Consiliul Judetean (CJ) Dolj a fost prins "cu mata in sac"
Majoritatea companiilor de asigurari practica la asigurarile de raspundere civila auto (RCA) tarife minimale, adica la un nivel cu 10% mai mic decat cel propus de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Insa, pina la acest moment, consumatorii casnici sint obligati sa suporte tarife reglementate care se vor majora de doua ori pe an.
A tinut, totusi, sa sublinieze ca o corectie va fi facuta publica dupa majorarile de tarife programate la 1 iulie.
Cresterea este de aproape 9% fata de vechile tarife pentru transport titei, fapt care ar putea conduce la o noua majorare a pretului la carburanti, de aceasta data nejustificata de cresterea pretului mondial al petrolului, ci doar de dorinta Conpet S.A., detinatorul drepturilor de transport national al titeiului, de a obtine profit mai mare.
Companiile aeriene au anuntat tarife mai mici de Sarbatori la cursele interne si la cele care au ca destinatii Spania, Ungaria, Italia, Anglia, Germania si Belgia. ... ßi pasagerii Tarom beneficiaza din aceasta luna de tarife reduse pentru calatoriile pe destinatiile din Romania, anunta NewsIn.
Incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, companiile de telefonie mobila au inceput sa introduca noile tarife de roaming. ... Compania Cosmote va pune in aplicare noile tarife incepand cu 30 august. ... Noile tarife au fost stabilite in conformitate cu cerintele Uniunii Europene.
Consumatorii industriali captivi de energie platesc, de la 1 ianuarie, tarife diferentiate la electricitate pentru fiecare din cele opt zone de distributie, in timp ce pentru populatie pretul final a ramas nemodificat.
google-analytics.com