Cautare

990 de rezultate pentru "marica viorel" (2.66 secunde)
Marica, Pintilii si Tanase au adus o victorie superba si ne-au facut favoriti pentru baraj, in urma caruia tricolorii pot obtine calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia. ... Dupa doua minute, Marica a recuperat o minge la 40 de metri si l-a invins pe Bogdan dupa un sprint impresionnant.
Recent, intr-un cadru relaxat si nonconformist, a avut loc evenimentul de lansare a primului magazin Maressia in Bucuresti by Alina Marica, in prezenta reprezentantilor mass-media si a mai multor persoane publice importante, printre care Catinca Roman, Navi, Florin Burescu, Andrei Neagu, Jezebel si altii.
Marica si Tanase au fost blocati spectaculos de Romero in prima repriza, sud-americanii au replicat prin ocaziile lui Higuain si Aguero. ... Marica centreaza bine pentru Tanase, dar sutul acestuia trece pe linga min 21:
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. Dupa partida din Ghencea, Marica i-a cerut demisia selectionerului.
Piti mizeaza pe tineri, Mutu si Marica pe banca Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca virful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri. ... Cind intra Marica si Mutu? Varianta in avanposturi e Marica.
"Cimpoierul" delegat de UEFA sa conduca poate derby-ul grupei D preliminare pentru mondialul brazilian si-a inceput recitalul dizgratios in prelungirile primei reprize, la putin timp dupa ce Marica facuse 1-2 sI ne reaprinsese sperantele dupa o executie splendida.
Niculae, Mutu si Marica cate o data.
Nu este niciodata prea tarziu sa iti urmezi visurile si pasiunile - acesta pare a fi mesajul pe care il transmite creatoarea brandului Maressia, Alina Marica.
Unul dintre cei mai vehementi contestatari ai lui Mirel Radoi a fost Ciprian Marica, cel care a afirmat ca selectionerul trebuie sa plece dupa meciul cu Islanda, scor 0-0.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Atacantul roman Ciprian Marica a reusit sa marcheze sambata intr-un joc amical, disputat in Qatar, castigat de Schalke cu 4-0 in fata unei selectionate militare din Al Khor.
Numai ca, la cateva minute, presedintele "Sed Lex", Vasile Marica, a iesit public si a declarat ca SNFP condus de Sebastian Oprescu este in executare silita, ca nu are nici 1.200 de membri, ca prin astfel de declaratii se face jocul puterii si ca alianta pe care o reprezinta nu se poate asocia grevei SNFP, deoarece o astfel de actiune ar avea nevoie de cel putin o luna si jumatate de pregatire.
Cea mai usoara pedeapsa ar fi ca Bianca sa ramana fara onorariul de 10.000 de euro, deoarece escapadele sale cu Adrian Cristea si cu Ciprian Marica, din timpul show-ului, pot fi amendate, potrivit clauzei contractuale, cu 50.000 de euro.
- Ce spui de reusitele lui Marica si Torje? ... Marica da un tricou pe Facebook Entuziasmat de golul si pasa decisiva din meciul cu Estonia, Ciprian Marica le multumeste fanilor in cadrul retelelor de socializare.
Piturca a recunoscut ca are 2-3 semne de intrebare privind formula de start si a mentionat ca atacantul Ciprian Marica, in prezent fara echipa, poate sa joace 60-70 minute fara probleme.
Alina Marica, cea care a creat brandul Maressia, va recomanda sa purtati de sarbatori, atat de Craciun, cat si in noaptea de Revelion, o rochie tip furou, cu o broderie pe spate sau o rochie din catifea rosie.
Jurnalistul Decebal Radulescu a inaintat ipoteza potrivit careia Marica si Nastase ar fi avut un conflict destul de puternic, totul pornind de la afacerea pe care o conduc impreuna. ... Marica a negat ferm orice conflict cu "Nasty".
Alina Marica, pasionata de moda si nascuta in zodia Berbec, este din Focsani si a absolvit A.S.E. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Alina Marica - Creative Director al brandului Maressia, ne-a acordat un interviu.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
google-analytics.com