Cautare

4196 de rezultate pentru "tarife servicii sanitar veterinare arad" (4.64 secunde)
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Despre motiunea ce are ca tema "Sistemul sanitar in viziunea Guvernului de dreapta. ... Oprescu a declarat ca in sistemul sanitar este "haos", referindu-se la legislatie, cozile de la farmacii sau "subfinantarea cronica".
PUTEREA ATENTEAZA LA FIINTA NATIONALA x In domeniul sanitar, reforma si progresul sunt inexistente x Nici o tara din lume nu-si permite luxul Romaniei:
Potrivit normelor UE, pentru a evita imbolnavirea populatiei, taierea mieilor se va face in conditii mult mai stricte, in abatoare autorizate de Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA).
Tehnocratii se predau in fata problemelor din sistemul sanitar. ... Scandalul din sistemul sanitar declansat de calitatea dezinfectantilor si infectiile generate sau mentinute de folosirea acestora, pornit de la o investigatie jurnalistica, a scos la iveala mai multe tipuri de probleme.
Daca in cazul Bordeianu, in pofida faptului ca principiul a fost incalcat, problema aplicarii unei hotariri a justitiei este mai mult teoretica, fiind vorba de un caz local, care-i afecteaza doar persoana proprie, situatia de la Sanatate nu mai e deloc ceva simplu, macar prin faptul ca reforma sistemului sanitar ne priveste pe toti.
Organizatia Nationala Interprofesionala Viniviticola (ONIV) a dat in judecata Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Veterinare (ANSVSA).
De asemenea, in domeniul sanitar, prioritatea UNPR este de a opri exodul personalului medical si de a gasi mijloacele optime pentru a-i convinge sa ramana si sa profeseze in Romania.
Printr-un ordin emis recent de catre Autoritatea Veterinara, pensiunile agroturistice, restaurantele, firmele de catering, magazinele alimentare, cantinele, pizzeriile trebuie sa se inregistreze si sa plateasca tarife de la 100 de lei la 500 de lei incepand cu 18 ianuarie.
Intrarea in retailul de carburant, extinderea acoperirii nationale si extinderea gamei de servicii si produse nu doar pentru companii ci si pentru fiecare sofer si partenerii sai de drum, sunt doar cateva din proiectele la care lucram.
In urma cu ceva timp, mai multi angajati ai SC Grup Servicii Petroliere SA au constituit un grup de initiativa in vederea infiintarii unui sindicat. Pe data de 2 noiembrie, prin hotarare judecatoreasca s-a acceptat formarea noului sindicat, care poarta denumirea de Sindicatul Liber al angajatilor Grup Servicii Petroliere.
Casa de Avocatura "Nemoianu", din Ramnicu Valcea, condusa de avocata Daniela Nemoianu, ofera servicii de consultanta juridica complexurilor energetice din Oltenia si Societatii Nationale a Lignitului, la preturi de lux.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Acest contract a fost tradus eronat de specialistii Salubritatii, care au umflat pretul perceput craiovenilor cu un TVA de 3,4 dolari pentru fiecare tona de deseuri si l-au transferat intr-un al doilea contract, de prestari-servicii, intre Salubritate si Eco Sud.
Tot în jurul valorii de 3,7 lei pentru un euro s-au situat la început de an cotatiile valutei despre care vorbim, spre disperarea tuturor celor care au avut de platit facturi, bunuri sau servicii în euro.
Tot în jurul valorii de 3,7 lei pentru un euro s-au situat la început de an cotatiile valutei despre care vorbim, spre disperarea tuturor celor care au avut de platit facturi, bunuri sau servicii în euro.
IBM este cea mai mare companie de servicii de tehnologie din lume, iar estimarile prezentate de directorul general al companiei, Samuel Palmisano, spun ca veniturile provenite din tarile emergente se vor dubla pâna în 2010.
„Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - se adreseaza exclusiv abonatilor RCS & RDS la unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel, care sunt platitori la zi ai facturilor“, se arata într-un comunicat emis ieri de RCS & RDS.
Agricultorii si sanitar-veterinarii isi vor schimba sefii La sedinta au mai participat primarul Mariana Gaju, din partea Asociatiei comunelor, Elena Francu de la Directia pentru Sport Judetean si Liliana Timofte, din cadrul Inspectoratului scolar Judetean Constanta, care au adus in discutie integrarea europeana la nivelul scolilor din judet, cat si faptul ca trebui pregatit personal pentru crearea noilor centre de informare.
Initiatorii motiunii i-au cerut premierului Calin Popescu-Tariceanu sa-i demita neintarziat pe ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur, pe prefectii si directorii Directiilor Sanitar-Veterinare din judetele in care a aparut gripa aviara dupa mai 2006 si inlocuirea acestora cu specialisti ce nu sunt angajati pe criterii politice.
google-analytics.com