Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (3.48 secunde)
Targul imobiliar national Timon lanseaza, in premiera, spun organizatorii, zece proiecte imobiliare din orase precum Bucuresti, Costinesti, Brasov sau Constanta. ... Valoarea totala a locuintelor puse in vanzare la Targul imobiliar Timon se ridica la 120 de milioane de euro.
Targul National pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii se va desfasura in perioada 22-24 noiembrie la Romexpo, in paralel cu Targul National Cooperatist, cele doua evenimente reunind 160 de IMM-uri.
Craiovenii care doresc sa se informeze despre tendintele din domeniu si despre ultimele materiale de constructii, decoratiuni interioare, tâmplarie (lemn, PVC sau aluminiu), centrale termice si mobilier din lemn o pot face în perioada 9-13 aprilie, la Târgul Doljconstruct - Climaterm - Mobex.
Craiovenii care doresc sa se informeze despre tendintele din domeniu si despre ultimele materiale de constructii, decoratiuni interioare, tâmplarie (lemn, PVC sau aluminiu), centrale termice si mobilier din lemn o pot face în perioada 9-13 aprilie, la Târgul Doljconstruct - Climaterm - Mobex.
Dovada o fac vanzarile record de la Targul de iahturi, care in trei zile depasesc sume fabuloase: ... Expozantii de la Targul de iahturi de anul acesta recunosc:
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete". ... "Targul de fete" a fost mentionat pentru prima data in 1816, dar este cu siguranta mai vechi.
Acestea sunt cateva dintre promotiile de care vor avea parte galatenii care isi vor cumpara o locuinta sau isi vor contracta un credit pe parcursul celor trei zile cat va dura targul imobiliar, respectiv "Casa 360".
"La Targul Imobiliar Oltenia (TIO) 2009 si-au anuntat participarea 22 de expozanti - dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, firme de constructii, producatori de materiale de constructii si institutii financiare", a declarat Cristian Clenciu, organizatorul evenimentului.
Peste 200 de locuinte si-au gasit proprietari la targul imobiliar din Capitala dedicat programului Prima Casa. ... Unii bucuresteni au ajuns la o concluzie surprinzatoare dupa ce au vizitat targul imobiliar:
Targul se va desfasura in perimetrul FIITEA Apimondia din Bucuresti (Bd. ... Targul este deschis zilnic, intre orele 09.00 si 18.00.
Targul saptamanal de vanzare a masinilor second hand ar putea fi organizat din nou la Craiova chiar din aceasta toamna.
Ajuns la cea de-a XII-a editie, Targul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat in care o companie isi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.
Dulceata de cirese negre Topoloveana, la Targul Festin Romanesc Dulceata de cirese negre Topoloveana, fara zahar adaugat si fara conservanti, va putea ajunge pe mesele consumatorilor incepand de vineri, dupa ce va fi lansata pe piata in cadrul Targului Festin Romanesc, organizat in Parcul Sebastian din Bucuresti, informeaza producatorul Sonimpex Serv Com.
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la targul de cadouri de Valentine‘s Day organizat la Sala Dalles. ... "La targul de la Sala Dalles e si un public tanar, dar vin si adulti", mai spune Manuela Golescu.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... Targul I Love Handmade este primul la care participam! ... Duminica aceasta ii puteti gasi la targul hand-made organizat la Ceainarie Serendipity, intre orele 11.00 - 18.00.
Reincepe Targul Anticarilor, pe Esplanada Parcului Carol Targul Anticarilor va fi deschis, pe Esplanada Parcului Carol, in fiecare sfarsit de saptamana, incepand de sambata, 6 iulie 2013.
de la sarbatoarea fiilor satului pe care o regasim in fiecare sat, in fiecare comuna si de la festivaluri de obiceiuri si traditii populare organizate la nivel de localitate (asa cum au fost Zilele Sarmasului, Zilele Reghinului, Festivalul Obiceiurilor si Traditiilor de la Sampetru de Campie, Targul Portului popular si al Rusaliilor de la Rusii Munti, Targul de Vara de la Bala sau Targul Fetelor de la Gurghiu ajuns la a 109a editie) la evenimente de mare anvergura, deja cu traditie, cum sunt Festivalul Vaii Muresului (a 9a editie) si Festivalul Vaii Gurghiului (a 8a editie).
pietre de la targul din Franta, din luna iulie, azurit, lemn pietrificat, amestist cactus, dar si pietre romanesti, cercei din sodalit, howlit - la 15 RON.
Stelian Popa a participat recent la targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa. ... Il puteti gasi la targurile organizate la MTR, Muzeul Satului, iar in luna decembrie la targul organizat la Universitate.
google-analytics.com