Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (2.92 secunde)
Florin Georgescu, colectionar de antichitati, participa pana pe 23 decembrie inclusiv la Targul de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv.
Prezenta brandului Louloudis Fairy Tale mi se pare una dintre cele mai fruoase, acum, in prag de sarbatori, la Targul de Craciun de la MTR. Targul mai este deschis si luni, 23 decembrie, pana la orele 18.00.
Silviu Batariuc participa in acest week-end la targul traditional organizzat in curtea MTR. ... Acesta va fi prezent si la targul tradional care va avea loc saptamana viitoare, tot in curtea MTR.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR. ... Andrei Costin Victor va fi prezent si in week-end-ul urmator, la targul traditional organizat in curtea MTR.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului.
La targul ce are loc de Sfintii Mihail si Gavriil in curtea MTR, participa si sculptorul in lemn Jorj Dimitriu. ... Particip si la targul de la Muzeul Satului si prin tara. ... Targul este organizat de Muzeul Taranului Roman, iar intrarea pentru adulti costa 8 RON.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. ... Puteti achizitiona si maine aceste minunatii create de Filomela Sirbu Tistere si de mama ei, la targul din curtea MTR.
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
Geologul Andrei Costin Victor participa la targul organizat in Piata Cosmonautilor cu fosile din Maroc si Madagascar.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end.
Anul acesta, mesteri populari din toate colturile tarii isi dau intalnire, din 23 aprilie, la Sala Dalles, la Targul Cadourilor de Florii. ... Asadar, va asteptam la Targul de Florii, intre 23 si 30 aprilie, la Sala Dalles (Bd.
Tombola cu "premii verzi" pentru vizitatorii targului Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46).
Il puteti gasi si la targul traditional organizat in Piata Amzei si la targul Indagra de la Romexpo. "Targurile astea traditionale sunt binevenite si asa iti promovezi marfa!
Ramona Pirvu de la delicatese din Poiana Fermecata a participat recent la targul de produse traditionale de la Muzeul Taranului Roman.
Emil Florescu a participat recent la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR, cu: ... Targul de la MTR a fost bun, am beneficiat si de publicitate!", ne-a spus Emil Florescu.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului au participat recent la targul de produse traditionale organizat de Sfantul Andrei in curtea MTR. ... Zilele acestea ii puteti intalni pe cei de la Poteca Corbului la targul organizat in Parcul Cismigiu, langa patinoar.
diploma de la targul olarilor si mesterilor populari "Ochi de paun" la Radauti, diploma de participare la "Hora Bucovinei", diploma de participare la Targu-Neamt, diplome de la Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei Suceava, de la Festivalul International de Folclor "Intalniri bucovinene" - Campulung-Moldovenesc si diploma de la Festivalul Festivalurilor Bucovinei, Zilele Humorului.
La Targul de Craciun "IWA Charity Winter Bazaar" a participat si brandul Exotique cu un stand si a decorat zona presei. Targul s-a desfasurat ieri, 8 decembrie, la Romexpo.
"De vineri si pana marti, la targul de la Universitate au fost adoptati sase caini", imi spune Nicoleta Matei de la Asociatia Dogtown. ... Sa veniti la targul de la Universitate si sa aveti un suflet bun.
google-analytics.com