Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii.
"A inceput ca un hobby si asa a si ramas! Targul I Love Handmade este primul la care participam! Pictam bluze manual, din in si bumbac, care se spala manual sau la masina, la temperatura de 30 de grade Celsius. Motivul pe care il pictez pe bluze este in functie de inspiratie. Am inceput sa pictez intai pe cutii din lemn, dupa care am gasit diverse suporturi pe care sa pictez. De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia. La standul Uatever poti gasi tricouri cu biciclete fosforescente - la 70 RON, alte modele de tricouri pictate - la 60 RON - 120 RON, in functie de model si de cantitatea de vopsea folosita.
"Ne intereseaza sa fie ceva frumos si nu ceva ieftin! Bluzele si rochiile pe care le facem sunt unicat! Gasiti la noi si genti din in pictate - la 15 RON, cutii pictate si tablouri miniaturi mari - la 50 RON, cutii mari pictate, de bijuterii - la 60 RON, cutii mici pictate, de bijuterii - la 40 RON", mai spune Lavinia.
Duminica aceasta ii puteti gasi la targul hand-made organizat la Ceainarie Serendipity, intre orele 11.00 - 18.00.