Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (2.94 secunde)
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, organizeaza si anul acesta Targul de Craciun in toate magazinele proprii. ... Targul de Craciun organizat de Hornbach in acest an se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 200 de mp, in fiecare magazin in parte.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Targul este deschis pana pe 5 ianuarie 2014.
Andreea Elisei si Daniel Cuc de la Poteca Corbului participa in acest week-end la targul de produse traditionale "Piata Taraneasca", in curtea MTR. ... "Vom fi prezenti la MTR si la targul organizat in luna aprilie!", a precizat Andreea Elisei.
"Cele mai cautate produse la targul de la Palatul Parlamentului sunt: ... De Paste, acesta va participa la o expozitie din Austria, iar de Florii vom fi prezenti la targul din curtea Ministerului Agriculturii.
Intr-un Bucuresti plin de targuri, unde tot mai multi comercianti vin sa-si prezinte ofertele, Targul Cadourilor de Paste de la Galeria Dalles se distinge ca fiind unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute targuri din Bucuresti.
Dupa ce au fost la targul de la MTR, cu vinurile de la brandul Poteca Corbului, iata ca acum cei de la Compas Art sunt prezenti cu turta dulce de post, din Covasna.
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs zilele acestea la targul traditional organizat cu prilejul Pastelui, in Parcul Cismigiu. Targul este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. Targul este deschis pana pe 21 aprilie inclusiv, intrarea fiind libera.
Adriana Tudor, manager Miledy Naturals, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Adriana Tudor va fi prezenta cu un stand la sfarsitul lunii mai la Tibco, la Romexpo, iar la targul de la Agronomie o gasiti in fiecare week-end.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor, este prezent in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... "De 1 mai am fost la targul Redescopera litoralul romanesc, al anticarilor si colectionarilor, organizat pentru cateva zile pe litoral, in statiunile:
Emil Florescu participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! - Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din sos.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul cu mesteri si produse traditionale, de Sfantul Ilie, in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din 18 pana in 20 iulie 2014.
Mihaela Enache din Dambovita, mai exact din Tartasesti, participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Imi place foarte mult targul organizat in curtea MTR!
Nicu Rasina a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... "Am venit la targul de la MTR cu produse de marochinarie manufacturate:
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart. "Am adus la targul din Parcul Cismigiu: ... Ii puteti intalni pe cei doi soti Elena si Vasile Stan, in acest week-end, si la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Cei de la firma Pamvet SRL au participat recent la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu. In acest week-end, ii veti gasi si la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Magyari Attila din Lupeni, Harghita, a participat in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Peste doua saptamani vom fi tot la MTR, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate. ... Ii puteti intalni pe cei doi soti Elena si Vasile Stan in fiecare joi, la targul traditional organizat vizavi de Perla, in parcarea de la Mega Image.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei.
Emil Florescu participa in luna decembrie la targul de la Universitate cu tuica si palinca din Arges. "Venim la targul de la Universitate ca sa vedem daca produsele noastre sunt apreciate de consumatori si cum se situeaza comparativ cu alte produse.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... Siropurile de la standul sotilor Horia si Steluta Fenechiu sunt foarte apreciate de cei care le achizitioneaza de la targul traditional de la Universitate.
google-analytics.com