Cautare

1145 de rezultate pentru "targul" (2.77 secunde)
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Targul este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Bety Bijou din Bucuresti participa in acest week-end la targul traditional organizat in Piata Amzei din Capitala. ... Mai puteti achizitiona aceste obiecte frumoase astazi, intre orele 9.00 - 18.00, la targul traditional din Piata Amzei.
In acest week-end se desfasoara targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr. ... Targul hand-made este deschis si astazi pana la orele 19.30, iar intrarea este libera.
La targul asta scaunelele din lemn - de la 100 Ron la 450 Ron.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Teodora Chiselenco din Tulcea a venit la targul din curtea MTR cu bijuterii din pietre, cercei de aventurin, dar si coliere, fuste crosetate, salvari de bumbac - la 100 Ron, gablonturi, pisici facute din materiale si umplute care se pot spala la masina de spalat - la 35 Ron.
Daca va place kurtosul puteti manca un kurtos kolacs bun la targul de produse traditionale organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu.
Albert Raileanu, angajat la Cozonac Domnesc de la Botosani, e prezent zilele acestea la targul de produse traditionale din Piata Amzei, cu:
Emil Florescu a participat recent la targul de la Muzeul Taranului Roman. ... "Targul traditional de la MTR are si un rol de a mentine consumul de produse traditionale", a mai spus Emil Florescu.
La targul de la MTR cei de la Cozonac Domnesc au venit recent la targul de la MTR cu produse de post, precum:
Apicultorul Radu Razvan a participat recent la targul Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. ... Targul Rural Fest a fost foarte bun", ne-a spus apicultorul Radu Razvan, pe care il puteti gasi in fiecare week-end la targul organizat la Agronomie.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei. ... Targul producatorilor de la Piata Constitutiei este deschis zilnic, intre orele 10.00 - 22.00.
TARGUL 1001 DE NOPTI este o imbinare a stilului occidental cu cel oriental. ... Targul Big Ben Pub Bucuresti va avea loc la Restaurantul Big Ben Pub situat pe Strada Franceza nr.
TARGUL 1001 DE NOPTI este o imbinare a stilului occidental cu cel oriental. ... Targul Big Ben Pub Bucuresti va avea loc in acest weekend (14 - 15 Octombrie 2017), la Restaurantul Big Ben Pub situat pe Strada Franceza nr.
Ferma Istrate din Fundata a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Satului. ... In fiecare sfarsit de saptamana ii puteti gasi la Hornbach, la Prisma, la targul traditional.
Brandul Delicii, cu produse din Romania, Siria si Turcia este prezent la targul de Craciun de la MTR cu: ... Targul este deschis si astazi pana la orele 18.00.
"Targul national Doljconstruct, ajuns la cea de-a saptea editie, se va desfasura in incinta si pe platforma exterioara a Teatrului National 'Marin Sorescu'. Targul va reuni peste 40 de firme, din care peste 50% sunt societati din Craiova", a declarat Gheorghe Dumitru, directorul Directiei I din cadrul CCI Oltenia.
Targul de cadouri organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" a pus la dispozitia firmelor putine spatii de prezentare. ... Sunt pe drum, am si vorbit cu cativa patroni", s-a scuzat George Motataianu, reprezentantul EXPOOLTENIA SRL, societatea prin care CCI "Oltenia" organizeaza targul.
google-analytics.com