Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (2.63 secunde)
SC Otelinox SA Targoviste, SC Centrofarm SA Bucuresti. Totodata, la Fondul “Proprietatea“ se vor vira sumele rezultate din vanzarea catre un investitor strategic a 4% din actiunile Bancii Comerciale Romane.
O alta firma, Triumf Construct, ofera apartamente de doua sau trei camere in imobile situate pe soseaua Bucuresti-Targoviste. Suprafata este intre 100 si 126 mp, preturile fiind de la 62.700 pana la 77.800 de euro.
Reteaua cuprinde patru magazine in Bucuresti, Sibiu, Targoviste si Buzau. De asemenea, o alta companie care isi propune sa deschida in urmatorii cinci ani pana la 100 de magazine cu o valoare totala a investitiilor de circa 75 de milioane de euro este miniMax Discount.
Pentru actionarii detinatori a minimum 100 de actiuni din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Targoviste, plata se va realiza prin intermediul unei societati bancare cu care urmeaza sa se incheie un contract de distribuire.
Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Targoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu.
Este si cazul celor trei blocuri, construite pe soseaua Bucuresti-Targoviste, care s-au vandut cu 700-900 de euro/metru patrat, inainte de finalizare.
Este si cazul vilelor din cartierul Triumph, situat in apropierea soselei Bucuresti-Targoviste. La inceputul construirii acestora in 2004, pretul era de doar 59.000 de euro pentru o vila.
Pentru investitorii dispusi sa riste mai mult, sa accepte o volatilitate mai mare si o lichiditate mai redusa, exista categoria a II-a a BVB sau Rasdaq, care pot oferi surprize placute, de tipul celor din 2006 cu Mechel Targoviste (COS) sau TMK Artrom (ART).
Anul trecut, au fost aprobate si fondurile pentru lucrari, de care urma sa se apuce societatea ECPROD SA Targoviste. Imediat au aparut si problemele, dupa cum a precizat Iliodor Plastoi, directorul Sistemului de Gospodarire a Apelor (SGA) Dolj, din cadrul DA Jiu.
Evolutii diferite Cei mai castigati au fost saptamana trecuta actionarii societatii Mechel Targoviste, cotatia acestui emitent urcand cu 42,54%, urmati de cei ai Santierului Naval Orsova - cu 25% si cei de la Zimtub Zimnicea - cu o crestere de 24,64%.
Cel mai mult au urcat actiunile Mechel Târgoviste - cu 13,24%, urmate de titlurile Mefin Sinaia - cu 3,52%.
Actionarii Societatii de Investitii Financiare Oltenia (SIF5) îsi mai pot ridica valoarea dividendelor aferente anului 2006 de la sucursalele BCR din localitatea de domiciliu, pâna pe 31 octombrie, a anuntat ieri un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.Ulterior acestei date, actionarii care au domiciliul în Bucuresti, Craiova, Pitesti, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Târgoviste îsi pot ridica dividendele doar de la sediul SIF Oltenia din Craiova, a mentionat Florin Buzatu, membru în Consiliul de Administratie al SIF Oltenia.Valoarea dividendului brut este de 0,07 lei pe actiune, iar valoarea totala a dividendelor este de 40,6 milioane de lei si reprezinta 51,5% din profitul net al anului trecut.SIF Oltenia a afisat în primul semestru din acest an un profit net de 79 de milioane de lei (25,2 milioane de euro), în scadere cu 13,7% fata de acelasi interval din 2006, când rezultatul net a fost de 91,53 milioane de lei.
In cadrul acestei etape sunt prevazute organizarea si desfasurarea de prezentari si mese rotunde in Bucuresti, Constanta, Galati, Iasi, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu-Mures, Craiova, Targoviste, Satu-Mare.
Cele mai mari aprecieri ale saptamânii au fost înregistrate de titlurile Electroputere (EPT), care au urcat cu 64,71%, urmate de titlurile Mechel Târgoviste (COS), care au câstigat 14,29%, si de cele ale Mefin (MEF), cu o apreciere de 13,37%.
La inceputul lunii octombrie 2007, compania a anuntat finalizarea procesului de fuziune prin absorbtie cu Minisat Targoviste, Control Ploiesti si Media Post Dej.
Gheorghe, Targoviste, Craiova, Galati, Deva Slobozia, Baia Mare etc. Cele mai multe dintre acestea sunt sedii ale Raiffeissen Bank.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. 211, si se intinde pe o suprafata totala de 551 mp, sala de vanzari fiind de 394 mp.
Bucuresti-Targoviste, Straulesti, - 361 Piata Unirii - Complex Comercial Baneasa: Piata Unirii, bd. I.C. Bratianu, bd. Nicolae Balcescu, bd.
La sfarsitul lunii februarie, Real va gazdui un turneu de pregatire la care vor mai participa alte trei formatii din prima liga, de fotbal feminin, Alice&Tunes Pitesti, CSS Targoviste si Cristian Brasov.
google-analytics.com