Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (3.33 secunde)
Cei care au ales pentru deplasare varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa circule si pe DN71 Sinaia-Fieni-Targoviste-Bucuresti.
In urma impactului sapte copii si cinci adulti au fost raniti si transportati la Spitalul Judetean Targoviste. Starea lor este stabila, au traumatisme faciale usoare sau ale membrelor.
A., impreuna cu T.M., de 37 ani, din Targoviste, judetul Dambovita, sunt suspectii principali in cazul spargerii unei societati comerciale, fapta comisa la sfarsitul lunii decembrie 2010.
Bucuresti-Targoviste, sectorul 1, cu privire la faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unei hale, cu intentia de a sustrage bunuri.
Un politist de la Directia Generala Anticoruptie a fost retinut pentru coruptie, dupa ce a cerut spaga pentru angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste
Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Superliga, etapa a 27-a Rapid - Chindia Targoviste 2-0 (0-0) Au marcat: Dugandzic 66pen., Boldor 69 aut. Echipele de start:
Chindia - Mioveni 1-0 Superliga, etapa a 14-a A marcat: Esteban Obiang 87 CHINDIA: 33. Cabuz - 98. Capusa, 6.
Chindia Targoviste - FCSB 0-2 Etapa 20 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: Radunovic '24 p., Omrani '73 Echipele de start:
- Marco Dulca la Chindia Targoviste, Radu Boboc la Farul Constanta si Bogdan Rusu la CS Mioveni). Nu cred ca Dulca pleaca la Chindia.
Chindia Targoviste - FC U Craiova 0-0 Superliga, etapa a 28-a CHINDIA (4-2-3-1): Cabuz - Orozco, Corinus, Boldor, C. Dinu - Akhmatov, Perianu - Negut (cpt.), Chamed, S.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga.
Nicolae Dica Chindia Targoviste: Cabuz - Capusa, Celea, Corinus, C. Dumitrascu - Dulca, Akhmatov - A. Serban, Popadiuc, Negut - D.
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj:
Chindia Targoviste a retrogradat in Liga 2, insa aceasta contraperformanta nu va aduce dezastrul la echipa, anunta conducerea clubului. La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com