Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (2.92 secunde)
Urmatoarele locuri sunt ocupate de Trei Insule din Arad, Priseaca din Targoviste, Industriala din Vaslui si Dallas din Giurgiu. Cele mai avantajoase cartiere din marile orase Brasovenii au votat Racadau, Centrul Civic, Scriitorilor, Schei si Noua ca fiind cele mai avantajoase cartiere din oras.
- Alba Iulia - Arad - Brasov - Braila - Bucuresti - Buzau - Caransebes - Cluj-Napoca - Constanta - Craiova - Cugir - Hunedoara - Lugoj - Resita - Sibiu - Targoviste - Targu Mures - Timisoara.
In schimb, pierde categoric voturile cetatenilor care dezaproba tepele din fata Palatului Victoria si arestarile in direct la tv, si nu se amuza de glumite gen demnitari PSD fugind peste hotare si Adrian Nastase adus in fata noului zid de la Targoviste.
Mihai Iosif a sustinut o conferinta de presa inaintea meciului impotriva Chindiei Targoviste, in primul meci al returului de campionat.
Chindia - Rapid 2-2 (Negut 53, Popa 62 / Ilie 60, Marzouk 89) Liga 1 - Etapa 16 Sezon 2021/2022 Echipele de start:
Chindia Targoviste - Rapid 2-2. Ecplicatiile lui Mihai Iosif si Sapunaru dpa remiza cu echipa antrenata de Emil Sandoi.
Chindia Targoviste a pierdut la limita in fata lui CFR Cluj, 0-1, in runda cu numarul 18 din Liga 1, la capatul unui nou meci in care dambovitenii au acuzat arbitrajul.
Dinamo a obtinut prima victorie dupa mai bine de 4 luni, 1-0 cu Chindia Targoviste, iar dupa meci, Mircea Rednic a anuntat deja primele masuri.
Marcel Ghergu, presedintele celor de la Chindia Targoviste, cere comisiilor Federatiei Romane de Fotbal sa fie mult mai stricte atunci cand vine vorba de aprobarea dosarelor pentru licentierea cluburilor din Liga 1.
De cele mai multe ori romanii se simt frustrati atunci cand un articol de ziar ori un material de televiziune prezinta in detaliu mecanismele prin care un Trita Fanita sau un Corneliu Iacubov a reusit sa devina miliardar plecand de la o pozitie obscura detinuta intr-o intreprindere sau o institutie de stat, in care se aflau in momentul in care cuplul dictatorial era impuscat in curtea unei cazarmi din Targoviste.
FCSB a avut mari emotii cu Chindia. S-a trezit condusa cu 2-0, cu doua goluri primite in 6 minute. Ros-albastrii au revenit in repriza a doua, prin reusita lui Olaru si dubla lui Vali Gheorghe.
Nicolae Ceausescu a fugit cu elicopterul si a sfarsit la zidul cazarmii sordide de la Targoviste. b) in Romania tranzitiei, dar nu numai, cel mai vulnerabil post la erodare e cel de premier.
Marco Dulca (23 de ani), mijlocasul celor de la Chindia Targoviste, l-ar putea urma pe Paul Iacob (25 de ani) si sa semneze cu Rapid in aceasta perioada de mercato.
Este o situatie delicata la U Craiova 1948, dupa ce Marius Croitoru (42 de ani) a decis sa se desparta de formatia din Banie in urma infrangerii suferite in fata Chindiei Targoviste, scor 0-1.
Superliga, etapa a 19-a CFR Cluj - Chindia Targoviste 2-0 Au marcat: Kolinger 17, Manea 80 pen. Echipele de start:
Echipa lui Gica Hagi a facut spectacol cu FC Botosani, scor 8-0, iar echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu Chindia Targoviste, scor 2-0.
FCSB n-a avut probleme in deplasarea cu Chindia Targoviste, din etapa a 20-a. S-a impus cu 2-0 si si-a invins fostul antrenor, Toni Petrea.
Ion Craciunescu, specialistul Digi Sport in materie de arbitraj a analizat cele mai controversate faze ale partidei dintre Chindia Targoviste si FCSB.
Cei care au ales pentru deplasare varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa circule si pe DN71 Sinaia - Fieni - Targoviste - Bucuresti.
Bucuresti-Targoviste. Cand a ajuns la intersectia cu str. Balaria, a surprins si accidentat grav pe P. Dan de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii pe marcajul pietonal semnalizat cu indicatorul "Trecere pentru pietoni".
google-analytics.com