Cautare

175 de rezultate pentru "targoviste" (8.35 secunde)
Este ultimul loc de pe harta puterii in care a poposit Ceausescu, inaintea aterizarii finale de la Targoviste. Acolo, in linistea aristocrata de pe malul lacului, l-au intampinat Emil Bobu si Manea Manescu, sarutandu-i apoi mana la urcarea in elicopter.
Unul dintre ei a fost cel care considera ca existenta lui - sfarsita tragic la zidul din Targoviste - reprezinta un fenomen care se produce o data la o mie de ani.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat despre acuzatiile referitoare la implicarea unor lideri politici in scandalul clanurilor din Targoviste.
• Pentru imbunatatirea activitatii Grupului Parlamentar, dar si din dorinta de a crea o legatura familiara intre senatori, au loc reuniuni lunare in circumscriptiile electorale ale fiecarui senator in parte, dintre care putem enumera, pana acum, Bucuresti, Targoviste si Ploiesti, in cadrul carora se dezbat teme de actualitate, se realizeaza o retrospectiva a activitatii de la Senat pe saptamana incheiata sau se stabilesc strategii si etape ce trebuie urmate in cursul saptamanii ce urmeaza.
Astept doar ziua cand acolo, in cer, vor sta atat de inghesuiti, incat vor fi nevoiti sa asculte si ei recomandarile domnului de la Circulatie: "Mii de elicoptere stau in coloana pe DN1. Politia va recomanda sa o luati pe la Targoviste".'
Din cauza caldurii populare, se spune ca Mubarak a fugit in Emirate si i-a transmis lui Basescu, ca ar fi mai bine pentru el sa vina direct in Emirate, inainte sa treaca pe la Targoviste.
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si-a lansat, miercuri, 20 aprilie, la Targoviste, cartea "Romania si lumea" la corpul K al Universitatii Valahia.
• Este o realitate ca in timpul presedintiei lui Iliescu Regele Mihai a venit in tara, si-a capatat resedinta, si-a capatat o parte din avere, a fost invitat la Palatul Cotroceni, au participat la ceremonii si la diverse alte activitati impreuna, si la Academia Romana a fost o festivitate, si la Palatul Cotroceni, si la Targoviste, am participat si eu la asemenea activitati, intr-o maniera civilizata si fireasca in relatiile dintre cei doi sefi de stat.
In Targoviste, primarul PDL Gabriel Boriga, are, conform sondajului local al PSD, 10 procente in fata candidatilor PNL si PSD.
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
la sefia CJ Maramures si la primariile Targoviste, Deva, Arad, Sibiu si Piatra Neamt. Apoi, sub sigla USL, conservatorii au sanse mai mari sa obtina si mai multe posturi de consilieri judeteni si consilieri locali in municipiile resedinta de judet.
Declaratiile sefului statului referitoare la justitie, motiv de suspendare Presedintele PSD, Victor Ponta, a criticat vineri, la Targoviste, declaratiile sefului statului referitoare la justitie si considera ca acestea pot fi un motiv de suspendare a acestuia din functie.
Remarc initiativa filialei Dambovita a PSD, care a dat publicitatii "Declaratia de la Targoviste", ce face o radiografie a starii actuale a Romaniei.
Ion Iliescu crede ca PDL a ales neinspirat culoarea verde Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca PDL a ales neinspirat culoarea verde, pentru ca ‘‘in istoria Romaniei verdele a fost culoarea legionarilor, a miscarii celei mai odioase din istoria politica a Romaniei anilor ‘30‘‘.
Pe langa CJ, PDL si-a adjudecat si primaria Targoviste si alte cateva primarii de orase in 2008, judetul colorandu-se in portocaliu, pentru prima data dupa 1990.
Romanii trebuie reprezentati cu demnitate in Parlamentul European, interesele de la Bruxelles si Strasbourg sunt si interesele de la Bucuresti sau Targoviste.
La Combinatul de Oteluri Speciale Targoviste, de la 5.000 de angajati in 2004, pentru 2008 in strategia elaborata de MEC sunt prevazute doar 3.700 de posturi.
Orban a afirmat ca pe parcursul lui 2004 s-au purtat negocieri dure cu aceste 6 companii (Ispat Sidex, Ispat Siderurgica, COS Targoviste, Donasid Calarasi, Industria Sarmei Campia Turzii, CSR Resita) asupra ajutoarelor de stat si asupra restrangerii unor capacitati.
Este vorba despre Ispat Sidex, Ispat, Siderurgica Hunedoara, Donasid Calarasi, COS Targoviste, Industria Sarmei Campia Turzii, Otelu Rosu si CSR Resita.
Autoritatile au facut curatenie pe la Targoviste, Botosani, Constanta“, a spus Dascalu, care este totodata si vicepresedinte al UGIR 1903.
google-analytics.com