Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.18 secunde)
Inteligenta colectiva, implanturi si cyborgi In principiu faptul ca 70% din omenire e cu zeci sau sute de ani in urma noastra, (noi fiind minoritatea care care sustine progresul tehnologic, descoperirile in stiinta si traieste in mod activ pe net) nu ne taie din optimism;
Pentru acest studiu, oamenii de stiinta le-au cerut participantilor sa aleaga intre fotografiile unor persoane slabe sau cu cateva kilograme in plus si cu nivel de masculinitate si feminitate mai mare sau mai mic.
Nu da vina pe frigider, ci pe un virus Oamenii de stiinta din San Diego au descoperit intamplator un virus vechi care poate fi asociat cu obezitatea. ... Oamenii de stiinta trebuie sa faca mai multe studii ca sa lamureasca problema.
NASA a anuntat, intr-un studiu publicat luni, ca oamenii de stiinta au descoperit primele dovezi ca apa sarata ar putea curge pe suprafata planetei Marte in lunile de vara.
Studiind oasele exemplarului, in special structura genunchiului si curbura coloanei vertebrale, oamenii de stiinta au descoperit ca Lucy si-a petrecut majoritatea timpului mergand in doua picioare. ... Oamenii de stiinta cred ca avea 1,1 metri si cantarea 29 de kilograme.
Sigur, presa tiparita este ajutata sa moara, cu buna stiinta, cele mai frecvente cauze fiind cele economice:
Studiaza, cu creionul, rigla si compasul, cele mai reprezentative monumente din lume, iar uneori, geometria se transforma in emotie, iar regulile stricte ale perspectivei, in algoritmul misterios care transpune stiinta in arta.
Lucreaza la Institutul de Literatura al Academiei Bulgare de Stiinta. ... Ivan Sarandev a fost conducatorul grupului de studiu intitulat Anchete literare, infiintat pe langa Institutul de Literatura al Academiei Bulgare de Stiinta.
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Face parte dintre cei care cred ca matematica este mai mult decat o stiinta.
O echipa de oameni de stiinta este trimisa in expeditie pentru a explora ceea ce se va dovedi a fi o misterioasa nava spatiala.
A fondat si condus Asociatia pentru Stiinta si Reforma Sociala (1919-1921), Institutul Social Roman (1921-1939, 1944-1948), Institutul de Stiinte Sociale al Romaniei (1939-1944), Consiliul National de Cercetari Stiintifice (1947-1948).
Apoi, omul de stiinta francez Serge Renaud a strigat voila! ... Descoperirea a fost facuta cand oamenii de stiinta au observat o substanta prezenta in cantitati mari in vin - resveratrolul.
Fizica cuantica ofera o explicatie stiintifica pentru existenta sufletului Doi oameni de stiinta specializati in fizica cuantica sustin ca pot demonstra existenta sufletului, scrie Daily Mail.
Creierele copiilor care aud des vocile furioase ale parintilor devin mai vulnerabile la stres si conflicte, afirma oamenii de stiinta americani. ... Folosind rezonanta magnetica functionala, oamenii de stiinta au analizat asocierea dintre functiile cerebrale ale copiilor si sunetele produse in timpul certurilor dintre parinti.
Gratie lui Toffler, futurologia este considerata in prezent stiinta care defineste fortele si tendintele care modeleaza viitorul in economia actuala, bazata pe informatii.
Oamenii de stiinta au descoperit, de asemenea ca iaurtul consumat in cantitati mari ii ajuta pe barbati sa devina mai dotati, marind testiculele cu pana la 15%.
Hranirea acestei curiozitati a devenit mai pregnanta in ultimele cinci decenii, cand cativa oameni de stiinta care s-au numit futurologi (cei care prevad viitorul) au considerat ca sunt indreptatiti, datorita dezvoltarii unor ramuri stiintifice, pe la inceputul deceniilor 6-7 ale secolului trecut, sa-si lanseze teoriile despre modul in care va arata lumea pe la inceputul secolului al XXI-lea.
In anul 2007, oamenii de stiinta de la Spitalul Universitar din Hadassah din Ierusalim au anuntat ca au recoltat cu succes ovule de la paciente ce sufereau de cancer cu varste intre 5 si 10 ani, maturizate in mod artificial si apoi criogenate.
Este mai greu sa dormim atunci cand pe cer este Luna plina, sustine o echipa de oameni de stiinta elvetieni in cadrul unui studiu care ofera, conform lor, o prima dovada stiintifica asupra influentei ciclului lunar asupra somnului oamenilor, informeaza AFP.
Prea multa cofeina va poate face sa aveti halucinatii auditive Aceasta a fost concluzia unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea Melbourne, care au numit cafeaua drept "drogul psihoactiv cel mai des utilizat".
google-analytics.com