Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (3.49 secunde)
Totusi, criticile formulate de scriitorul de stiinta popularizata, Jan Ridpath si de celebrul astronom Cari Sagan, au influentat negativ originea exprimata de elita oamenilor de stiinta cu privire la Misterul Sirius.
Conform rezultatelor unui studiu recent realizat, oamenii de stiinta americani au afirmat ca sexul oral poate avea urmari grave asupra sanatatii.
- Kinetologia este stiinta care se ocupa cu studiul miscarii organismelor vii si al structurilor care participa la aceste miscari. Kinetologia medicala sau kinetoterapia studiaza mecanismele neuromusculare si articulare care asigura omului activitatile motrice normale.
Cei mai multi oameni de stiinta nu cred in Dumnezeu si spun ca viata de dupa moarte fie e foarte putin probabil, fie este un nonsens. ... Omul de stiinta spune ca moartea este o iluzie creata de contiinta noastra.
Se pare ca da, ar spune cei mai mulți dintre oamenii de stiinta. ... Oamenii de stiinta au observat ca aceasta glazura nu este nascuta in urma exploziilor nucleare.
De aceea, in cele ce urmeaza ne limitam la a prezenta zece dintre cele mai mari enigme legate de spatiul romanesc - descoperiri absolut socante si incredibile, insa unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetatori si oameni de stiinta de pe mapamond.
Oamenii de stiinta sunt de parere ca Piri Reis a gasit din pura intamplare harta in cauza si ca altcineva este autorul acesteia.
INTRODUCERE Cariile dentare sunt cea mai cunoscuta afectiune orala in stomatologie in ciuda progreselor obtinute in stiinta si continua sa fieĀ  una din cele mai ingijoratoare probleme de sanatate in lume.
Oamenii de stiinta cred ca hormonii sarcinii declanseaza anumite modificari in structura sanului pentru a face tesutul mai putin sensibil la tipul de cancer ER.
De altfel, oamenii de stiinta au studiat efectele muzicii asupra psihicului uman si au descoperit ca sunetele ne pot influenta starea de spirit. ... Oamenii de stiinta au gasit insa o explicatie pentru aceste morti pe care le-au pus de fapt pe seama crizei si foametei din perioada interbelica.
Maya Simionescu, presedinte executiv al Fundatiei Nationale pentru stiinta si Arta si acad. Eugen Simion, fost presedinte al Academiei Romane si actual presedinte al Fundatiei Nationale pentru Stiinta si Arta.
Oamenii de stiinta sunt de parere ca, desi grasimea corporala in exces nu este sanatoasa, grasimea abdominala este cu atat mai periculoasa. ... La ce riscuri predispune grasimea abdominala Oamenii de stiinta au demonstrat ca grasimeaviscerala este mai periculoasa decat grasimea subcutanata, intrucat cea dintai trece direct in vene.
Noi credem ca asa ceva este considerata o nebunie pentru ca de mai bine de 400 de ani asta am invatat din carti si stiinta s-a dezvoltat doar acceptand teoria Heliocentrica.
Colectionarea de fosile era in mare voga la sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului al XIX-lea, mai intai ca o pasiune, asa cum era colectionarea de timbre, dar apoi aceasta activitate s-a transformat progresiv intr-o veritabila stiinta, pe masura ce oamenii au devenit tot mai constienti de importanta fosilelor in geologie si in biologie.
Potrivit informatiei publicata de presa internationala si citata de site-ul Romania TV, oamenii de stiinta trag un semnal de alarma catre toate guvernele lumii sa inceapa pregatirile pentru a preintampina haosul generat de un tsunami solar. ... infricosator este faptul ca oamenii de stiinta spun ca scenariul poate deveni realitate.
Pamantul s-a format acum 4,54 miliarde de ani, arata calculele oamenilor de stiinta, care au ajus la aceasta concluzie analizand cele mai vechi roci terestre pe care le-au putut gasi, precum si cei mai vechi meteoriti cazuti pe Pamant (pornind de la ideea ca Pamantul si meteoritii s-au format in acelasi timp, atunci cand s-a format Sistemul Solar, prin agregarea materiei solide existente in jurul Soarelui.) De atunci, planeta insasi - structura ei interna, atmosfera ei si particularitatea ei cea mai uimitoare, viata - precum si corpurile ceresti de pe orbita ei, au trecut prin nenumarate prefaceri.
Insa, potrivit unui studiu recent, oamenii de stiinta spun ca Pamantul, in primii 500 milioane de ani dupa formare, avea un aspect surprinzator de asemanator cu cel din zilele noastre, intrucat avea deja oceane si chiar continente.
Dar in modelul diadic, stiinta si experienta religioasa sunt doar doua moduri diferite de a cunoaste, care utilizeaza functii diferite ale creierului si sunt "cuplate diadic".
Iar cea mai buna dovada ca acest lucru este posibil o reprezinta avantul pe care l-a luat Nutrigenetica la nivel mondial, adica acea stiinta care studiaza relatia dintre gene si nutrient.
FARCAS) (Continuare) Influente asupra constiintei umane Alte doua intrebari au fost puse de ufologul Daniel Robin, presedintele asociatiei "OVNI Investigation" cu sediul in Lyon si organizator al unor intalniri privind stiinta si fenomenele neexplicate.
google-analytics.com