Cautare

869 de rezultate pentru "stiinta goiesti" (7.34 secunde)
In acest domeniu ar trebui, la modul ideal, aplicate metodele academice, utilizate de stiinta. ... Nu poti supune raportul unei intalniri OZN examinarii unor persoane independente, asa cum se procedeaza in stiinta.
Problema-cheie este ca oamenii de stiinta isi asuma orbeste ideea ca extraterestrii sunt la fel ca noi, poate doar cu cateva decenii mai avansati. ... Cum comunicam cu extraterestrii Oamenii de stiinta de la Institutul SETI au replicat imediat ca o astfel de critica este inadecvata.
El ilustreaza preocuparile CIA de a alcatui un grup de oameni de stiinta, care sa studieze colectia de observatii OZN a Air Force. ... Atitudinea oamenilor de stiinta fata de un fenomen pe care nu-l puteau intelege si aduce in laborator era aceeasi, si atunci, ca si astazi.
Dar din cauza ca numai galaxia noastra contine probabil miliarde de planete, oamenii de stiinta presupun ca viata extraterestra exista.
Si, deoarece aceasta aterizare nu se produce, oamenii de stiinta seriosi (acei mainstream scientists, dupa terminologia engleza) trag concluzia ca OZN-urile n-au cum sa fie nave ale unor vizitatori din alte lumi si, ca atare, trebuie sa fie iluzii, inselatorii, obiecte facute de mana omului, sau, cel mult, niste fenomene naturale pamantesti inca nu prea bine elucidate.
Aviatia militara belgiana a investigat evenimentele, in cooperare cu o echipa de oameni de stiinta, si s-a consultat cu SUA si alte tari din NATO, dar nu a putut gasi o explicatie conventionala.
1.Occidentul a facut mari progrese in stiinta si tehnologie; ... Musulmanii trebuie sa preia stiinta, tehnologia si arta lumii occidentale, dar sa respinga categoric moravurile ei decadente.
Pe data de 29 februarie 1996, Laurance Rockefeller a trimis o copie a documentului informativ si la Casa Alba, la consilierul pentru stiinta si tehnologie, dr.
Craniul a ramas mostenire fiicei lui Mitchell-Hedges, Anna, care a sustinut in continuare versiunea tatalui sau si, dupa ce s-a stabilit in Canada, a facut mai multe turnee in care a incercat sa-i convinga atat pe oamenii de stiinta, cat si pe cei de rand, ca acesta a fost descoperit in 1927, in vechiul templu mayas, si ca detine puteri miraculoase.
In timp ce stiinta moderna atribuie aceste talente rare unor simple reactii chimice la nivel cerebral, ea nu reuseste sa de lamuriri referitoare la motivul pentru care sau la felul in care creierele acestor personaje au o configuratie diferita de ale celorlalti.
Un alt studiu, de 247 de pagini, este cel care a urmat audierilor din 29 iulie 1968 in fata comisiei pentru stiinta si astronautica a Casei Reprezentantilor SUA, continand depozitiile a 12 oameni de stiinta, dintre care trei astronomi, intre care J.
industria aerospatiala, stiinta si divertismentul. ... In ciuda participarii a numerosi oameni de stiinta, care avusesera acces la proiecte clasificate, CUFOS nu a schimbat nimic in controversa OZN.
Oamenii de stiinta au fost intrigati de o substanta neagra, gasita intr-o proba luata dintr-unul dintre inele. ... un raport de politie, decupaje din ziare, fotografii decolorate si corespondenta unor oameni de stiinta cu guvernul canadian.
Unii ziaristi au comentat chiar ca ar fi existat incercari pentru ca oamenii de stiinta sa le determine compozitia si sa-si dea seama de unde provin proprietatile lor uimitoare. ... Am incercat sa scoatem voodoo-ul din stiinta voodoo.
- Am vrut sa ma concentrez pe adevarata stiinta: ... Sunt interesat de stiinta, de ce se intampla in lumea noastra. N-ar trebui sa ne facem griji cu privire la venirea extraterestrilor ca sa ne rapeasca.
Pe langa o foarte interesanta descriere a cosmologiei acestor religii, s-au atins probleme ca distorsiunile perceptiei, fiinte invizibile in jurul nostru, acces la cunostinte prin meditatie, modalitati de a trece peste contradictia stiinta-religie, mecanisme de zbor tip vimana etc.
Din pacate, omul de stiinta care, de obicei, este calm si elocvent si care a fost prezentat telespectatorilor drept starul rock al explicatiilor stiintifice, s-a dovedit atat de surescitat de subiect incat comentatorii au spus ca a fost practic incoerent.
El a angajat o echipa de 46 de oameni de stiinta si anchetatori, impreuna cu zeci de alte persoane de sprijin.
Lazar isi amintea ca documentele pe care le citise descriau modul in care personalul de securitate a fost ucis rapid prin rani la cap. Aceeasi soarta a avut-o si un grup de oameni de stiinta.
O perspectiva surprinzatoare Fragment din cartea CREDINTE MAGICE GETO DACICE, autor Iulia Branza Mihaileanu Pentru mult timp, descantecul a fost considerat de catre stiinta materialista doar o superstitie babeasca. ... Stiinta a inceput de curand sa dovedeasca ceea ce miturile si religiile stravechi au sustinut dintotdeauna:
google-analytics.com