Cautare

1427 de rezultate pentru "stefan candea si petrut calinescu" (4.37 secunde)
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Stefan Manea, cel care, timp de mai bine de un deceniu, a fost director al intreprinderii, a decedat! La varsta de 80 de ani, Stefan Manea, initiator si coordonator al HOFIGAL, a decedat subit!
Cel care a venit cu propunerea de a-i acorda lui Traian Basescu acest titlu a fost chiar presedintele ASOR, Vasile Candea.
Lotul gazarilor cuprinde 26 de jucatori si este compus din urmatorii: ... Gazarii vor pleca luni, la ora 10.00, spre Herculane si vor fi cazati la hotel "Diana", revenirea la Severin urmand sa aiba loc duminica seara.
In aceasta idee infiinteaza Senatul Ordinului Militar de Romania alcatuit din Ionel Haiduc - presedinte Academia Romana, Vasile Candea - presedinte Academia Oamenilor de Stiinta, Alexandru Athanasiu - reprezentantul Romaniei la Consilul Europei, Comitetul European de Drepturi Sociale, Mugur Isarescu - Guvernator BNR, Nicolae Vacaroiu - presedinte Curtea de Conturi a Romanei, Dan Berindei - Vicepresedinte Academia Romana, Theodor Frunzetti - Academia Oamenilor de Stiinta, presedinte al Sectiei de Stiinte Militare, Dinu C.
Albumul (carte cu CD inclus) reprezinta o culegere de documente din colectiile Societatii Romane de Radiodifuziune, reunite si ingrijite de Serviciul Patrimoniu Cultural si Arhive Radio Romania.
Chirurgi eminenti la DNA In "Saptamana inimii" este implicata direct si DNA. Procurorii si-au asumat rolul nefast de a-i vaduvi pe pacientii cu afectiuni cardiace grave de doi emineti specialisti in chirurgia inimii.
AREPMF este asociatia profesionala si stiintifica dedicata promovarii si dezvoltarii practicii pediatrice in cadrul specialitatii de medicina de familie. ... Vasile Candea â€" Presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta Prof.
80 de ani de la infiintarea Academiei de Stiinte Medicale Academia de Stiinte Medicale(ASM) a sarbatorit in ziua de 19 mai 2015, la Ateneul Roman, 80 de ani de la infiintare, printr-o Sesiune Solemna care a reunit membrii academiei si invitati de marca, urmata de un concert simfonic sustinut de Orchestra Medicilor.
Adrian SEVERIN) Ambasadorul James Pettit nu este un diplomat amator si nici un diplomat rebel uitat de centrala la granita cu desertul tatarilor. Excelenta Sa stie ce vorbeste si cand vorbeste exprima punctul de vedere al tarii sale.
Prefera sa se bucure de aceasta zi doar alaturi de fiul sau si de persoane foarte apropiate. ... pe ea si pe Florin.
A fost detubat pentru putin timp, intre orele 16 si 22 ale zilei de luni, 18 iunie.
Bianca a imbracat trei tinute, una de culoare alba, una violet si apoi una rosie. Dupa ce a urcat pe podium in cele trei rochii de seara, Bianca a mai defilat si la final, alaturi de toate celelalte tinere din prezentarea Cosminei Englizian.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Alexandru PANAITESCU) In articolul cu titlul de mai sus, se vorbeste printre altele despre distrugerea precipitata de catre regimul comunist a doua monumente regale- monumentul Regelui Ferdinand I si Statuia ecvestra a Regelui Carol I.
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
Asa ne spune un mare logician si filozof vienez din secolul trecut. Mi-am dat seama de acest adevar, parcurgind comentariile si dialogurile dintre distinsii mei cititori pe marginea articolului meu de simbata trecuta. ... si vorbesc numai despre lucruri pe care le-am cunoscut direct sau despre care am dovezi certe.
Asa ne spune un mare logician si filozof vienez din secolul trecut. Mi-am dat seama de acest adevar, parcurgind comentariile si dialogurile dintre distinsii mei cititori pe marginea articolului meu de simbata trecuta. ... si vorbesc numai despre lucruri pe care le-am cunoscut direct sau despre care am dovezi certe.
1 Decembrie 1918 nr.11 sa-si aiba sediul Centrul de Valorificare a Creatiei Populare. ... Ioan Corneanu), respectiv Partidul Romania Mare si Asociatia Holocaustului, ambele conduse de fostul parlamentar Vasalie Mois.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Municipale a PSD Galati, George Cubasa, a precizat ca acel contract pregatit de Apa-Canal, care circula de mai multe saptamini prin municipiu nu are nici o baza legala Un contract de furnizare de servicii ce poarta antetul societatii locale Apa-Canal a devenit subiect de disputa intre PSD si conducerea acestei societati.
google-analytics.com