Cautare

1427 de rezultate pentru "stefan candea si petrut calinescu" (2.87 secunde)
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
din Medgidia, care nu a achitat datoriile salariale ale angajatilor timp de patru luni, administratia Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) Constanta a "uitat" si ea de darile catre angajati.
Forul european ne atrage atentia ca o serie de tinte incluse in Programul de Convergenta al Romaniei pentru perioada 2009-2012, aprobat luni de Guvern si trimis spre avizare la Bruxelles - precum somajul, inflatia sau deficitul bugetar pentru 2010 - sunt mai degraba nerealiste.
bani mai multi pentru Sanatate si Educatie si optiunea platii unui impozit de 3% pe cifra de afaceri a microintreprinderilor. ... Presedintele comisiei de buget finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, a anuntat rezultatul negocierilor.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. Stefan Wagner. Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Recent, Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM) a aniversat 21 de ani de la infiintare, ocazie cu care a avut loc conferinta de presa privind rezultatele financiare ale asociatiei, precum si proiectele si provocarile legislative cu care organismul de gestiune colectiva se confrunta in prezent.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... "La Sala Dalles, la standul SCAE ROMANIA, am preparat capuccino si am facut demonstratii de latte art. Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Stefan Banica da viata unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa Jake si femeile lui.
Evenimentul a fost sarbatorit vineri, 21 septembrie, printr-o conferinta de presa referitoare la rezultatele financiare ale asociatiei, precum si la una dintre problemele majore cu care organismul de gestiune colectiva se confrunta in acest moment - impozitarea excesiva a artistilor.
Festivalul national de teatru Stefan Banica. Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
cupluri celebre din literatura si istorie (Autoare: ... Asa ca va propun pe scurt, rememorarea celor mai interesante cupluri ramase in istorie si in literatura prin unicitatea lor, prin patosul cu care si-au impartasit iubirea, prin sacrificiile facute in numele acesteia si prin complexitatea caracterelor.
"Tinand cont de directiile diverse de deplasare si venind astfel in intampinarea multor solicitari primite din partea calatorilor, s-a decis extinderea retelei de transport prin reconfigurarea traseelor celor 10 linii, astfel incat sa se asigure relatii directe intre cartierele bucurestene", se arata in comunicat.
Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului. Manastirea Voronet constituie una dintre cele mai valoroase ctitorii ale lui Stefan cel Mare.
Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
Iliescu, intre Mitterrand si procurorii lui Lazar (Autor:
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare. ... Stefan cel Mare - Cal. ... Stefan cel Mare - Bd. ... Stefan cel Mare - Cal. Dorobantilor.
• Piata Presei Libere - Piata Arcului de Triumf - Bulevardul Maresal Prezan - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - Soseaua Stefan cel Mare. ... • Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle;
google-analytics.com