Cautare

1427 de rezultate pentru "stefan candea si petrut calinescu" (3.83 secunde)
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
I-a zis-o, cu tragica nostimada, si lui Mircea Dinescu, care i-a spus privindu-l serios si in acelasi timp suspect:
http://all-about-life.ucoz.ro/ Fericirea este starea unei fiinte rationale in lume, careia, in intregul existentei ei, totul ii merge dupa dorinta si vointa, si se bazeaza deci pe acordul naturii cu intregul ei scop, precum si cu principiul esential de determinare al vointei ei.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut: ... In secolul trecut, cutremurele si incendiile au distrus mai toate edificiile importante de dinainte, cu exceptia lacasurilor de cult.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Ca sa-i multumeasca, in contextul acesta al formarii tinuturilor, regele si ministrul de interne de atunci ,Armand Calinescu, au acceptat un lucru nemaiintalnit pana atunci in relatiile dintre stat si minoritati;
Evident, condamnarea totalitarismului comunist trebuia si trebuie facuta de pe pozitii democratice, antitotalitare! Cu toate acestea, spiritul antitotalitar al Pietii Universitatii a fost reprimat cu o bestialitate care a socat intreaga lume civilizata si a compromis deosebit de grav imaginea Romaniei.
Si totusi, ce sanse are cvasi-anonima Liliana in fata starului TV Teo? Sondajele de sertar ale PD-L (care au mai cuprins nume ca Dudu Ionescu sau Florin Calinescu) sunt excesiv de optimiste:
Si acum stiu ca, zilnic, trebuie sa scriu o "postata", adica o pagina intr-un caiet de eseuri, o pagina de proza si o pagina de editorial. ... bunicii se regasesc in nepoti -, fusese fruntas taranist, chiabur, suferise si astepta americanii.
Legendarul comic a murit pe 22 noiembrie, la 89 de ani, si a fost inmormantat in cimitirul evreiesc din Dusseldorf.
- Ce carti preferate ai si ce autori preferati ai? ... Autori nu pot sa numesc, deoarece citesc foarte mult si niciodata mai mult de patru carti de acelasi autor, deoarece vreau sa ma plimb printre cat mai multe stiluri.
Acesta a fost si indrumatorul meu intr-o perioada cand eram liceeana, la inceputul anilor 90, ajutandu-ma la debutul literar, sa-mi selectez poeziile care au facut parte din volumul de versuri, Steaua ranita, aparut la Editura Vinea si premiat de Uniunea Scriitorilor.
Ne-am intalnit, nu cu multa vreme in urma, la reuniunea celor care, mai vechi sau mai noi, trebaluisem intru ale gazetariei la fosta Scanteie a tineretului si apoi la Tineretul liber. ... - Bine batrane, ne auzim la telefon si vedem cum facem ca sa ne vedem.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Finala emisiunii UITE CINE DANSEAZA le-a adus telespectatorilor momente incendiare, culoare, dansuri incredibile si un spectacol extraordinar!
Mitul Traian si Dochia reprezinta una din variantele legendei legate de numele Dochiei. Dupa cum spunea criticul literar George Calinescu, acest mit este rezultatul unei intregi experiente de o viata a poporului roman. Mitul Traian si Dochia povesteste despre formarea poporului roman, despre unirea dacilor cu romanii.
Soarele a rasarit la ora 5:29 si va apune la ora 21:18. - Astazi, la ora 13:07 a Romaniei, va avea loc Solstitiul de vara (ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta), eveniment care marcheaza inceputul verii astronomice.
Viata lumii si a Romaniei e tumultuoasa, freamata de evenimente. ... despre necazurile Uniunii Europene si - pe cale de consecinta - frisoanele din tarile aspirante de la Dunarea de Jos; ... despre Bush si Saddam, dar si Michael Jackson; ... Becali si Gh.
Ne-am cunoscut in cel mai frumos oras din lume, orasul studentiei noastre, si in cel mai frumos anotimp: ... Ne-am imprietenit si asa am ramas pina in acel final nefast; ... Si mai avea Iasiul cele mai frumoase apusuri tomnatice din lume.
La taifasul TVR de marti seara, Traian Basescu a cerut ca ziarele, radiourile si televiziunile sa-si dezvaluie sursele de finantare. ... Multa lume s-a mirat la o asemenea dorinta prezidentiala si a considerat ca Traian Basescu e original.
Si asta spre binele tarii, care nu mai are nevoie de un al doilea Ion Iliescu.
google-analytics.com