Cautare

1427 de rezultate pentru "stefan candea si petrut calinescu" (3.02 secunde)
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Primele patru locuri sunt ocupate de judetele Ilfov, Dolj, Gorj si Giurgiu.
Constanta), este critic si istoric literar, poet, prozator. ... Ca dascal de cuget si simtire romaneasca, trebuie sa citesti tot timpul, sa te documentezi, desigur daca vrei sa-ti onorezi meseria de formator de opinie.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8.
Emil Calinescu este blogger din 2008. ... Cand merg la festivaluri gen TIFF ma duc zilnic si vad minimum doua filme. Anul acesta am stat sapte zile in Cluj si am vazut, cu totul, scurte si lungi, peste 100 de filme. ... Am si din Romania cativa care-mi plac.
4 iulie 2018, Bucuresti) a fost un critic si istoric literar roman, membru de onoare (2001) al Academiei Romane, reputat eminescolog si un fervent aparator si promotor al culturii si civilizatiei romanesti din Bucovina de Nord. ... Panaitescu), care si-a inchinat viata studierii operei poetului Mihai Eminescu.
Actrita Rodica Popescu-Bitanescu interpreteaza rolul Maestrei si conduce repetitiile cu o echipa de actori tineri. Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. ... Vrei sa-ti faci idoli dintre acesti actori tineri , frumosi si talentati?
George Calinescu fu surprins cand, pe strada, un tanar tinand o jumatate de paine in mana il intreba: ... Calinescu fu putin intrigat; dar privindu-i ochii luminosi, zambetul cald si chipul ce amintea de fii de ctitori zugraviti in tindele vechilor biserici, cu acuarela suferinda, accepta dialogul.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Liberalul a facut cunoscut si ca liderii PC, PD si PNL s-au intilnit pentru a lua act de suspendarea Protocolului pina cind conducerea de la Bucuresti va lua o decizie in acest sens.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan. Trebuie spus ca omul politic a subliniat si cu alte ocazii ca, daca ar candida pentru functia de edil sef, ar intra cu siguranta in turul al doilea de scrutin.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
O solutie ar fi sa-l dati in arenda unei societati agricole si sa primiti bani sau produse la schimb. ... Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Sefii bancilor incearca sa tina "afacerea" sub tacere si sa-si recupereze prejudiciul trimitand somatii si amenintari pe adresele victimelor increngaturii financiare tesute de propriii angajati. ... Nu trebuie sa-ti faci griji pentru credite pentru ca fiecare si-a folosit banii si m-au tras in jos...
Seful Departamentului de Politici Economice si Financiare al Partidului Social Democrat, deputatul Viorel Stefan (foto), a declarat, sambata seara, ca gestionarea acordului cu FMI ridica multe semne de intrebare si ca PSD, daca va ajunge la guvernare, ar putea trece inclusiv la renegocierea acordului.
divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. Fiecare detaliu este atent preluat de presa si savurat de public. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Best OFF, Beast ON contine 11 piese mai vechi, reinregistrate si reochestrate si... rebotezate, dar si un cantec nou. ... Neavand piese de 'renume national', am ajuns la titlul prezent, dat fifty-fifty de mine si Chris Tanasescu (Margento).
google-analytics.com