Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.53 secunde)
Daca democratie inseamna respectarea macar a literei propriului statut, atunci liderul Voiculescu s-a bucurat degeaba.
Este vorba despre CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, CN Caile Ferate "CFR” SA, SN Transporturi Feroviare "CFR MARFA” si CN Aeroportul International Otopeni SA, aceasta din urma retragandu-se ulterior din asociatie si neefectuand plata contributiei de 2 milioane USD.
Avocatul Elod Kincses, care a fost presedinte al Organizatiei UDMR Mures, a descoperit ca membrii UDMR pot face parte si din alte partide politice, intrucat Uniunea este inregistrata ca asociatie si nu ca partid politic.
In ceea ce-i priveste pe cei de la Biroul de Cercetari Sociale, acestia reprezinta "o asociatie de gunoieri din punct de vedere al sociologiei", crede Bolcas.
Doar 22 dintre cele 368 de asociatii de proprietari din Craiova s-au inscris in concursul pentru cea mai curata asociatie, lansat de primarie la inceputul lunii septembrie.
Potrivit viceprimarului Sorin Iordache, fiecare asociatie de proprietari va primi cereri si declaratii pe propria raspundere de la familiile si persoanele singure cu venituri nete de pana la cinci milioane de lei/membru de familie.
ANPCC a castigat aceasta nominalizare candidand alaturi de o asociatie coordonata de ministrul Sanatatii din Bulgaria.
Comanici a facut din PRM o asociatie familiala. PRM Constanta era ca un fort. Oamenii intrau foarte greu in partid, iar posturile de conducere sau reprezentative erau extrem de greu accesibile.
Am convenit in asociatie ca rau-platnicii sa dea 225 de lei pe luna, iar ceilalti locatari cate 21 de lei, pana la recuperarea acestor sume, care reprezinta cheltuielile de judecata", sustine administratorul.
1 "Sabba Stefanescu", primul sef de asociatie din Craiova retinut cu catuse pe baza de ordonanta, sub acuzatia de delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Una este sa gestionezi o asociatie cu cateva zeci de scari si alta o asociatie cu cinci scari de bloc.
De asemenea, angajatul Petrom ar putea sa se adreseze ministerului prin intermediul unui reprezentant legal, care poate fi si o asociatie.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia.
De atunci, luna de luna, fisa cu datorii catre asociatie are sectiunea de penalizari plina cu cifre infricosatoare, de ordinului sutelor de lei.
Acestia sunt obligati inca de acum mai bine de un an sa suporte costurile pentru colectarea, depozitarea si reciclarea deseurilor de electronice si electrocasnice, insa pana acum doar o asociatie reprezentand distribuitorii de IT a adus spre aprobare cu o metodologie pentru a institui aceasta taxa la vedere, ca pe o componenta suplimentara de cost", a declarat ieri presedintele Agentiei Nationale de Protectie a Mediului (ANPM), Ioan Gherghes.
Proiectul consta in organizarea unei prezentari destinate strict companiilor italiene, in care vor fi expuse diverse masini si utilaje, dar si preparate specifice bucatariei italiene.O alta noutate importanta este organizarea intr-un pavilion cort a unei participari de grup de catre o asociatie de crescatori de animale din Marea Britanie, cu expunere de animale vii (ovine, bovine, porcine), asociatie ce beneficiaza de sustinerea Ambasadei si a Guvernului Marii Britanii, pe o suprafata totala de expunere de 800 de metri patrati.
In cazul in care nu sunt indeplinite cumulativ aceste trei criterii de catre asociatie, aceasta este declarata neeligibila pentru finantare.Bugetul va indica in mod clar produsele si/sau serviciile presupuse a fi achizitionate de asociatie in cadrul proiectului;
"Ma voi interesa si le voi spune si membrilor nostri de asociatie.
Au intarziat foarte mult infiintarea asociatiei si ,daca asteptam la nesfarsit dupa ei, riscam sa pierdem si noi, dar si comunele care vor sa intre in asociatie banii europeni", a declarat ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
De asemenea, credibilitatea partenerilor de afaceri, a potentialilor furnizori sau a clientilor poate fi astfel verificata", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Bumbaru, presedintele Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania, asociatie, fondata in anul 2000, care numara 250 membri.
google-analytics.com