Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.13 secunde)
Licitatia pentru modernizarea Aeroportului International Craiova a fost castigata de o asociatie a doua firme, Atlas si Polystart Impex din Craiova.
Confindustria Romania mai inseamna si o asociatie importanta si recunoscuta, in masura sa justifice la nivel national si international exigentele si cererile intreprinderilor asociate care isi desfasoara activitatea in Romania.
Ce premiu a primit actrita in contextul Festivalului de la Roma Fotomodelul Madalina Ghenea a primit premiul "Sorriso diverso Roma 2012", pentru rolul interpretat in filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distinctia fiind acordata de o asociatie culturala in contextul Festivalului International de Film de la Roma.
Casatorita cu medicul de recuperare Cornel Brotac, cantareata a pregatit un eveniment extrem de important, mai precis lansarea Fundatiei Credinta si Dragoste, o asociatie pe care Denisa a infiintat-o alaturi de sotul ei si care se ocupa de recuperarea victimelor accidentelor rutiere, a persoanelor cu deficit motor dar si a celor care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu.
70 milioane euro, suma platita artistilor interpreti si executanti de-a lungul timpului In cadrul conferintei de presa, Stefan Gheorghiu a facut o scurta trecere in revista asupra rezultatelor financiare obtinute de asociatie, de la infiintare si pana in prezent.
Ponta surprinde pozitiv prin curajul cu care ia decizii dificile Premierul Victor Ponta a inteles ca, in politica, trebuie sa faci sacrificii pe termen scurt, pentru a construi pe termen lung, iar liderul PNL, Crin Antonescu, face o distinctie corecta intre guvern ca institutie a statului si partid ca asociatie privata de cetateni.
Ca atare, este nevoie mai mult ca oricand de continuarea intr-un ritm sustinut a activitatii ARCHBPTH, asociatie stiintifica menita sa contribuie esential la dezvoltarea acestei specialitati chirurgicale in tara noastra.
(Primind Ajutor, Viata Este Luminoasa) este o asociatie caritabila, non-profit, neguvernamentala, apolitica si fara afiliere religioasa, inregistrata la 10 mai 1996.
traditionalul minifestival pe apa organizat in parteneriat cu Asociatia Milla 23 - Ivan Patzaichin - competitie de vaslit, care se va desfasura cu cele 3 canotci puse la dispozitie de Asociatie, fiecare echipaj fiind alcatuit din 10+1 membri; ... sunt furnizate de catre Asociatie.
L-am auzit zilele trecute pe deputatul Radu Dragus raspunzindu-le colegilor de breasla cumva retoric cind i s-a cerut o declaratie privitoare la datoriile de milioane bune de lei vechi pe care le are la asociatie.
O asociatie din Elvetia militeaza pentru transfuzii de la nevaccinati. Safe Blood Donation vrea sa modifice legea transfuziilor. Safe Blood Donation se bazeaza pe conspiratiile antivaccin ARN.
Liberalii prezenti vineri la congresul partidului de la Palatul Parlamentului au aprobat formula de statut care desfiinteaza functia de prim-vicepresedinte, instituie candidaturile pe liste si ofera puteri sporite presedintelui PNL. Noul statut a fost adoptat cu 1083 voturi pentru, 258 de voturi impotriva si 13 abtineri.
Pentru ca viitoarea ordine politica a noii lumi culturale, sa rezerve un statut decent fostei Lumi Noi americane (probabil diferita de ceea ce numim astazi SUA), este important ca declinul si cauzele lui sa fie cat mai repede recunoscute.
Desi conducerea PSD a precizat public ca il sustine pe Adrian Nastase pentru presedintia Camerei Deputatilor, au existat informatii neconfirmate oficial potrivit carora unii social-democrati ar dori schimbarea acestuia, precum si eliminarea functiei de presedinte executiv din statut.
Cele doua "tabere" ala partidului - pe de o parte actualul Birou Permanent Local condus de Ioan Negrea, presedinte al partidului, reales la finele anului trecut, iar pe de alta parte gruparea celor doi consilieri exclusi din PD, consilierii locali Florin Maftei si Constantin Filimon - au avut in cursul serii de marti, 14 februarie, o runda de discutii cu reprezentantii Biroului National al Comisiei Statut, Etica si Litigii al Partidului Democrat.
Democratii vor sa spele rusinea revotarii privilegiilor parlamentare acordate prin propriul Statut, dupa ce presedintele l-a retrimis Legislativului.
Totusi, daca PNL nu va sprijini propunerea PD, democratii sunt dispusi sa apeleze la consultarea cetateneasca pentru a veni cu un proiect nou de statut din care sa se elimine privilegiile actuale.
Valencia, o alta provincie spaniola, si-a castigat un statut autonom incepand cu anul 2007. ... Noul statut va permite Groenlandei dreptul de a exploata propriile resurse naturale.
El a mentionat ca respectivii lideri au venit cu un proiect de Statut "de nicaieri", adus de secretarul general Liviu Dragnea, in conditiile in care comisia care trebuia sa pregateasca modificarile la Statut nu s-a intrunit.
In opinia sa, proiectul noului statut al partidului (la care mismaseste de zor cuplul Vanghelie-Geoana intru obtinerea cat mai multei puteri - n.red.), in special introducerea votului pe liste a echipei de conducere, "risca sa transforme partidul intr-o mare de grupuri care se lupta intre ele", situatie care "risca sa rupa partidul".
google-analytics.com