Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (3.12 secunde)
Doamna de la asociatie stie. Cand am bani, vin si dau la casierie. Este foarte greu, dar de unde, cand abia ne tinem?", a spus unul dintre restantierii din cadrul Asociatiei nr.
Cateva zeci de organizatii neguvernamentale au constituit o asociatie numita Actiunea 2012, recent a fost constituit si un Consiliu al Unirii, format din organizatii si personalitati de pe ambele maluri ale Prutului, care pledeaza deschis pentru unirea Republicii Moldova cu Romania.
"Consideram ca este de datoria noastra, ca asociatie profesionala, sa explicam care este rolul judecatorului in societate, la fel cum este de datoria Presedintiei sa se informeze in mod corect si complet inainte de a face afirmatii extrem de grave, de natura a afecta increderea cetatenilor in sistemul de justitie si prin care judecatorii sunt indemnati sa incalce valori fundamentale ale sistemului judiciar".
Initiative in PSD si M10, pentru abolirea pragului Decizia CCR vine dupa o sesizarea a Partidul Pirat, o asociatie care militeaza pentru libertate pe Internet si modificarea legii copy-right-ului.
Cei de la Asociatie nu au inteles sugestia dv subliminala de a face din Romania un laborator al practicilor judiciare avansate, care sa inspire si alte popoare - inclusiv cel american.
Dintre contractele finantate de firmele din asociatie, 27% reprezinta echipamentele cu scop industrial, 4% il constituie finantarea sectorului imobiliar si 69% transporturile.
Trofeele vanatoresti costa o gramada de bani O simpla privire asupra tarifelor de vanat practicate de aceasta asociatie, pe langa cotizatia anuala, arata ca numai cei cu dare de mana se implica in astfel de activitati.
Municipalitatea are intentia de a scoate taxa de salubritate si in cazul persoanelor care locuiesc la bloc, insa masura nu va fi luata mai devreme de jumatate acestui an. Daca se va renunta la taxa de salubritate, tariful de colectare a gunoiului menajer va fi platit prin asociatie.
intre persoana care dorea sa intre in club si asociatie se incheia un contract de angajament sau de creditare iar pentru banii incasati nu se elibera chitanta, acestia fiind predati responsabililor zonali in baza unor declaratii.
Potrivit studiilor efectuate de catre asociatie si o companie de consultanta, dimensiunea pietei leasingului ar putea ajunge la 4-5 miliarde de euro in urmatorii ani.
“Fapta investigata reprezinta, pe de o parte, o intelegere intre membrii asociatiei, care sunt concurenti intre ei, si, pe de alta parte, o intelegere intre asociatie si companiile nationale respective.
Din acest an, producatorii care vor sa faca o investitie serioasa in ceea ce priveste irigarea spatiilor de care dispun au o singura varianta:
Potrivit unui comunicat emis de Asociatie, „Consiliul Director al Asociatiei Nationale a Pensionarilor din Romania, constatand situatia dramatica prin care trec pensionarii din Romania, nu impartaseste ideea domnului Calin Popescu-Tariceanu ca cei 6,2 milioane de pensionari sa plateasca o noua contributie de asigurari de sanatate“.
Din cauza birocratiei care exista in Romania, dupa cativa ani de functionare mi-am transformat Societatea Comerciala in Asociatie familiala, astfel incat anumite atributii, cum este contabilitatea, sa intre in sarcina mea si sa nu mai fie nevoie sa platesc un om in plus“, ne-a explicat Gheorghe Magopat, mesterul din Suceava.
In al doilea rind, noi am avut o societate comerciala, nu o asociatie. Asociatia era o fundatie cu foarte multi membri.
15 martie Pina la data de 15 martie, asociatiile fara personalitate juridica trebuie sa depuna la organul fiscal in a carui raza teritoriala isi au sediul, prin asociatul desemnat, "Declaratia anuala de venit pentru asociatiile fara personalitate juridica ", care cuprinde venitul net/pierdere realizat pe asociatie, precum si distributia venitului net/pierderii pe fiecare asociat.
Un studiu realizat de o asociatie italiana face, in acest sens, o analiza internationala destul de detaliata la capitolul utilitati.
Dar ce trebuie sa faca o Asociatie de locatari daca se decide sa reabiliteze blocul? In primul rand, va face o adresa catre primarie care, la randul ei, se va adresa ministerului, dupa care cladirea va fi expertizata si apoi se va face proiectarea.
Spre exemplu, Valentin Cristea, presedintele Consiliului Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM), principala asociatie patronala din Craiova, sustine ca preturile nu vor creste cu mai mult de sapte procente din cauza acestei taxe.
El s-a aratat surprins pentru faptul ca o asociatie elena a crescatorilor de pui a venit in Romania sa promoveze "puiul european".
google-analytics.com