Cautare

68 de rezultate pentru "spiral" (2.83 secunde)
TAIFASURI: Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? (Autor:
O carte exceptionala, scrisa de o femeie: Despre femei, sex si feminism - Carrie L.
amfostacolo.ro: La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic.
MAGAZIN: Musamalizarea OZN si mass-media (Autor: DAN D. FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase.
www.simbol.org informeaza:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles organizata de Valentine‘s Day pana pe 14 februarie inclusiv.
Fenomene paranormale din Bucegi: Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
MAGAZIN : Un ADN cu interventii extraterestre? (DAN D. FARCAS) (Continuare) Extraterestri in China Pe parcursul anului 2009 si 2010, China a cunoscut un mare val de OZN-uri, multe dintre ele dovedite prin fotografii si clipuri video.
Inalta de 38 de metri, taiata in marmura, decorata cu o friza spiralata cu 155 de scene sculptate minutios, uimitoarea Columna a lui Traian isi spune intreaga poveste romana si romaneasca in paginile revistei National Geographic si in posterul gratuit din editia de aprilie.
efemeride.ro informeaza: SECRETELE FIZICII CUANTICE: TRECUTUL, PREZENTUL SI VIITORUL EXISTA SIMULTAN Descopera Timpul este un concept fundamental al fizicii si al filosofiei, cu care se masoara durata evenimentelor.
Moshe Mordechai blog: Nein, bitte, kiria Merkel! Referendumul grecilor s-a incheiat cu un rezultat extrem de clar: 61,3% dintre cei care au participat la vot au respins propunerea troikai europene, spunand un NU ferm programului propus de (Berlin) Bruxelles.
formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile (Continuare) Intamplare cu o ciorba de rata - V-as ruga sa ne vorbiti putin si despre dispozitivele pentru alimente.
activenews.ro: Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Universul are ca fundament o lege morala: LEGEA BINELUI (Un interviu de Dia Radu) FORMULA AS INFORMEAZA: Dr. Constantin Dulcan:
AmosNews: Punctul pe Y. Partea ignorata a crizei turcesti (Autor: Octavian ANDRONIC) Majoritatea comentariilor de dupa esecul loviturii de stat din Turcia se axeaza pe efectele acesteia:
Magazin: OZN-uri in China (Autor: DAN D. FARCAS) Provincia Sichuan din China este situata in bazinul superior al fluviului Yangtze, invecinandu-se spre vest cu Tibetul.
MAGAZIN: Cazul OZN din Insulele Canare (Autor: DAN D. FARCAS) Insulele Canare sunt un arhipelag spaniol, situat in apropierea coastelor de nord-vest ale Africii.
Victor Ponta a publicat pe Facebook un text pe care il puteti citi in continuare:
secretulcunoasterii.ro informeaza: Misterele de langa noi! Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute?
MAGAZIN: De ce suntem vizitati de OZN-uri? (Autor: DAN D. FARCAS) Exista numeroase fatete ale fenomenului OZN si multe tipuri de martori care prezinta propriile lor povesti extraordinare.
google-analytics.com