Cautare

68 de rezultate pentru "spiral" (2.69 secunde)
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Joseph Stiglitz, unul dintre cei mai importanti economisti la nivel mondial, avertizeaza ca viitorul euro este "intunecat" si ca fragila revenire economica a din Europa ar putea fi compromisa de un "val de austeritate" ce ar urma sa cuprinda intregul continent.
Jurnalul National il citeaza pe profesorul american de economie Joseph Stiglitz, care afirma ca iesirea Germaniei din zona euro ar fi o solutie pentru salvarea monedei unice.
Iosif Buble (foto), reporter la Antena 3, arunca o fumigena pe blog: "Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu anunta desfiintarea unor posturi TV si a unor emisiuni." 'Ce sau cine este Alba ca Zapada?
HotNews informeaza: Trebuie majorate salariile pentru a tine pasul cu preturile A crescut alarmant pretul cartofilor, sa majoram pensiile? Benzina ne da dureri de cap:
ImpactNews informeaza: Inflatie sau deflatie? Ce ar trebui sa ne sperie mai tare? Dupa 20 de ani in care marea frica a romanilor a fost inflatia, cu majorarile de preturi pe care le aduce, evolutiile din luna iunie au surprins pe toata lumea.
Moshemordechai.ro: FMI zice: ups! Meseriasii de la FMI afirma, referindu-se la politicile aplicate in Romania, in ultimii ani, sub blajina si competenta lor indrumare, ca au fost gresite.
Exista afaceri de familie, care pornesc de jos si ajung sa faca minuni. Aceasta este si povestea PAN FOOD, care - alaturi de ciocolata de casa Batonul Copilariei (lider de piata in categorie) - a avut curajul sa mai lanseze un produs traditional, pastrandu-i reteta si gustul de odinioara.
Ziare.com informeaza : Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
HotNews informeaza : Un fenomen Wi-Fi in Romania? In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Dan Chisu, cunoscut actor, producator si rezigor, a fost publicat in colectia Strada Fictiunii (Editura ALLFA), sectiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din padurea de macarale.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. Acesta isi expune sculpturile in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau, in cadrul expozitiei de la Sala Dalles.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede.
ADNOTARI: 2018 (Autor: Daniel Bejan) Dupa zile lungi de drum greu prin pustiu, catunul rasarit de nicaieri era un binevenit si binecuvantat loc de popas si de primenire.
LUMINA: Despre ras-crucile lui Eminescu (Autor: Prof.
google-analytics.com