Cautare

68 de rezultate pentru "spiral" (3.65 secunde)
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
EFEMERIDE: Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887.
Pe site-ul Visit Dobrogea poate fi citit un articol interesant despre un important tezaur de sculpturi de la vechea cetate Tomis.
7 idei esentiale de la prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan: Putem sa ne eliberam de gandurile negative! UNIVERSUL SE SPRIJINA PE LEGI MORALE.
Emotionanta scrisoarea poetei Clara Margineanu, de pe patul de spital, distribuita prietenilor ei de pe Facebook: Omenia va invinge pandemia!
Nimic nou sub soare - zice vorba veche. Spirala vorbelor (a ideilor, a intamplarilor, a faptelor mai mult sau mai putin previzibile etc.) ne intoarce mereu in locuri sau vremi pe care credeam ca le-am uitat, dar care ne impresoara ori se pravalesc peste noi pe negandite.
Imagine noua, impresionanta, cu Galaxia Fantoma. Fotografia este o combinatie a datelor primite de la telescoapele Hubble si James Webb.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba.
google-analytics.com