formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile
(Continuare)
Intamplare cu o ciorba de rata

- V-as ruga sa ne vorbiti putin si despre dispozitivele pentru alimente.

- Sunt doua: pentru energizarea apei si pentru alimentele pastrate in frigider. La acestea din urma, am ajuns printr-o intamplare. Plecam la Salonul de inventica de la Geneva si, cum eu sunt un mare mancator de rata, sotia mi-a gatit in ajun o ciorbita cu zeama de varza. La intoarcere, dupa doua saptamani, imi aburea pe masa aceeasi ciorba de rata care, tinuta intre timp la rece, nu numai ca nu se alterase, dar capatase parca un gust mai bun decat prima data. Incercand sa-mi explic fenomenul, am bagat de seama ca sotia mea depozitase sus pe frigider substanta cu care imi lucram dispozitivele. Atunci m-am gandit la unul special, care sa functioneze la alimente. Pus in interior pe un raft, el neutralizeaza campul electromagnetic si mentine preparatele proaspete pana la o luna. Chiar fructele si legumele crude, daca nu sunt de la inceput stricate sau lovite, arata dupa 20-30 de zile ca si cum in clipa aceea le-ai fi cules din pom sau de pe vrej. Conditia este ca usa frigiderului sa se inchida etans.
Dispozitivul de energizare a apei se intrebuinteaza cel mai comod, lipindu-l cu scotch pe dosul unui suport pentru pahare - din carton, lemn, sticla sau ceramica, materialul nu conteaza. Pe acest suport se poate aseza apoi orice: un pahar ori o sticla cu apa, un ceai, o cafea, o farfurie cu supa. E nevoie de 5 minute pentru energizarea unui pahar cu apa si de 30 de minute pentru un bidon de 5 litri. Dispozitivul modifica structura moleculara a apei si o purifica, ii confera proprietati benefice pentru organismul uman si nu numai. De pilda, eu am udat cu o asemenea apa o vita-de-vie plantata la mine acasa in aprilie, iar in septembrie tulpinile care in mod normal ar fi trebuit sa creasca pana pe la 40 de centimetri erau inalte de 4 metri, ca la o vie de trei ani. Efectul a fost pur si simplu fantastic.

- Dispozitive de anihilare a radiatiilor nocive exista in diverse variante. Prin ce se disting ale dvs.?

- Sigur ca exista, eu n-am afirmat niciodata ca as fi primul sau unicul. Dar sunt cel dintai in lume care a utilizat in acest scop plantele. Rusii, de exemplu, folosesc spirala dubla a lui Arhimede si niste metale rare puse pe ea in anumite puncte, francezii intrebuinteaza piritele, americanii, daca nu ma insel, pamanturile rare etc. Eu lucrez cu pulberi obtinute din peste 50 de plante, in diferite combinatii. De la unele iau planta intreaga, de la altele doar parti, sunt cazuri cand ma intereseaza exclusiv fructul si nici acela in intregime, ci numai miezul sau coaja. Pulberile se uniformizeaza, se amesteca si se introduc in pliculetul de plastic. Iar cantitatile sunt foarte mici: un dispozitiv de sanatate sau unul pentru apa cantareste abia 0,32 g, cu tot cu plasticul si hartia.
(Va urma)