Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (3.79 secunde)
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus.
Orban a enumerat printre aceste erori pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, pe Solomon, "manelistul-sef din Banie", si pe fostul PN„CD Bogdan Cantaragiu.
Spre deosebire de Solomon Northup din 12 Years a Slave sau de generosul om de stiinta din The Martian, Michael, interpretat de Ejiofor este orice, dar nu erou.
Primarul Antonie Solomon a declarat ca nu s-a emis o dispozitie pe Legea nr. 10 pentru Constantin Goga tocmai din pricina procesului:
Va fi organizata si licitatie pentru a desemna artistul care sa realizeze statuia", a spus primarul Antonie Solomon. Acesta sustine ca vrea sa realizeze sensuri giratorii in toate intersectiile din Craiova.
Plecarea lui Grigoras de la sefia PSD Craiova a fost vehiculata inca din momentul trecerii primarului Antonie Solomon la PD.
Dintre acestia, cea mai importanta achizitie este primarul Antonie Solomon, care, dupa ce a plecat de la pesedisti in 2005 si a stat aproape un an independent, a hotarat la inceputul lunii februarie 2006 sa se declare democrat.
In acest sens, ar fi bine sa mearga in cartiere, din usa in usa, pentru ca oamenii sa ia contact cu ei si sa ii cunoasca", a declarat primarul Antonie Solomon.
Ministerul Finantelor ar fi avizat contractul prin care Primaria Craiova angajeaza bugetul local la plata ratelor si dobanzilor unui credit de 700 de miliarde de lei, lucru care i-ar fi fost confirmat telefonic primarului Antonie Solomon.
Daca primaria n-o poate rezolva in interior, se vor ocupa politia, Parchetul, Camera de Conturi...", a declarat primarul Antonie Solomon.
Primaria Craiova a incheiat ieri un protocol cu Muzeul Olteniei prin care lucrarile de modernizare a centrului vor beneficia de supraveghere arheologica.
Surse din administratie sustin ca primarul Antonie Solomon ar fi fost avertizat ca sustinerea concursului pentru postul de jurnalist in conditiile date ar fi ilegala si ca examenele trebuie amanate, insa el nu a putut fi contactat pentru a confirma.
Cuadratura cercului, Editura Eminescu, Bucuresti, 1985 - Acad. Solomon Marcus, Singuratatea matematicianului " discurs, http://www.acad.ro/com2008/pag_com08_0327Marcus.htm (Sursa: iteach.ro)
Desi jurnalistii s-au conformat, se pare ca functionarii publici, ocrotiti de primarul Antonie Solomon, sunt cei care au uitat sa-si ia in serios atributiile legale.
Functionarii care au executat ordinul primarului Solomon au aratat ca SC Reparatii Vlad Serv SNC nu mai avea contract de inchiriere cu municipalitatea de aproape un an si ca patronul firmei, Ion Vlad, a fost somat in mai multe randuri sa-si dezafecteze constructia provizorie.
Din cei 74 de primari cu care au plecat pesedistii dupa alegerile din 2004, au parasit randurile partidului 13, printre care si edilul-sef al Craiovei, Antonie Solomon.
Simtind ca argumentele consilierilor sunt coplesitoare, primarul Antonie Solomon si-a protejat directoarea, numind-o "o delicata" si le-a luat apararea subordonatilor:
Semnatarul documentului, vicepresedintele Forumului, avocatul Ioan Solomon, sustine ca el personal a primit numeroase reactii si mesaje de solidaritate din partea romanilor din intreaga tara, care au spus ca nu vor accepta niciodata existenta in mijlocul tarii a unei enclave etnice, in care romanii sa fie marginalizati si asimilati.
Pana la concursul pe care Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) il va organiza pentru ocuparea functiei de director al Directiei de Urbanism a Primariei Craiova, compartimentul va beneficia de sprijinul arhitectului Mihai Cojocaru, nimeni altul decat specialistul pe care primarul Antonie Solomon si l-ar fi dorit in fruntea Urbanismului.
Seful de cabinet al primarului Antonie Solomon a facut trimitere la prevederea potrivit careia unul dintre membrii CA-ului trebuie sa fie reprezentant al consiliului local (Legea nr.
google-analytics.com