Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (3.36 secunde)
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, membru al Comitetului Director al AMR, sustine infiintarea unei banci a autoritatilor publice locale in speranta ca va putea sa obtina dobanzi pentru lichiditatile pe care acum primaria le tine la Trezorerie si pentru care nu primeste nimic.
Dupa mai multe incercari nereusite, sefa de la Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Craiova, Monica Mateescu, si omoloaga ei de la Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Dolj, Cristiana Toma, au fost puse fata in fata cu reprezentantii Regiei Apa, in biroul primarului Antonie Solomon.
La solicitarea PSD, primarul Solomon le va cere consilierilor locali la sedinta din 28 februarie sa ia act de retragerea mandatul consilierului Cretu si sa declare vacant postul dupa un scandal de doua luni intre consilieri, care nu se puteau dumiri daca acesta trebuie sau nu retras prin hotarare de consiliu.
"Noi am propus consiliului local sa ia act de incetarea mandatului lui Cretu la solicitarea PSD, insa cererea lor nu are in acest moment temei, asa incat a trebuit sa retragem proiectul", a spus primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Primarul Antonie Solomon si viceprimarul Gheorghe Nedelescu cred ca este canalul primariei, transferat nu se stie de la cine in domeniul public al Craiovei prin hotarare de guvern.
Acesta sustine ca acela care "aprinde fitilul" este mai mereu presedintele PNL Craiova, fostul subprefect de Dolj Ion Groza, care si-a manifestat intentia de a candida contra actualului primar democrat Antonie Solomon in alegerile din 2008 si este interesat sa se mentina in atentia presei pentru a-si face imagine.
Primarul Antonie Solomon a declarat ca nu l-a informat nimeni despre o eventuala plecare la Bucuresti. „Nu au fost discutii la nivelul conducerii, nici la Craiova, nici la Dolj.
Primarul Antonie Solomon a declarat ca nu l-a informat nimeni despre o eventuala plecare la Bucuresti. „Nu au fost discutii la nivelul conducerii, nici la Craiova, nici la Dolj.
Primarul democrat al Craiovei, Antonie Solomon, a trimis la locul desfasurarii actiunii doi angajati ai primariei, de la Departamentul Disciplina in Constructii.
Presedintele Forumului, avocatul Ioan Solomon, a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca stema si drapelul au fost adoptate in dispretul comunitatii romanesti, stema fiind identica cu cea a judetului de pe vremea imperiului austro-ungar, iar drapelul cu cel al Consiliului National Secuiesc.
Pana atunci, va invit, in fiecare zi, pe cate trei-patru consilieri, sa dam o tura de oras in Craiova", a spus primarul Antonie Solomon.
Am crezut ca va continua si la celelalte doua blocuri A5, A4, dar, odata cu finalizarea campaniei, totul s-a oprit, de aceea solicit domnului Solomon reluarea lucrarilor, cel putin nivelarea parcarilor, daca nu exista buget pentru asfaltare, si totodata refacerea aleilor.
Consilierii locali sunt chemati de primarul Antonie Solomon pe 30 iulie sa ia decizia de retragere din SC Fotbal Club "U" Craiova SA, SC Western Gate Residence SA si Cetatea Banilor City SA.
"Cred ca modernizarea bulevardului Dacia-Decebal nu se va finaliza pe 29 septembrie", a declarat ieri si primarul Craiovei, Antonie Solomon, argumentand cu stadiul fizic al lucrarilor.
Presedintele Traian Basescu va lua parte, la invitatia primarului Antonie Solomon, la inaugurarea Parcului Tineretului. Dupa-amiaza, seful statului va participa la manifestarile prilejuite de cea de-a XIII-a editie a Zilelor Municipiului Craiova.
duminica, intr-o comuna vasluiana, deputatul PSD Adrian Solomon a fost lovit, la randul sau, in plina fata, de un simpatizant al PD-L.
Ca si circul cu Solomon de la Craiova si toate celelalte evenimente artificial create, care consuma in mod steril energia si atentia romanilor tot mai nemultumitii de profunda criza economica si sociala.
Vom astepta sa obtinem o opinie avizata din partea lui Antonie Solomon. Merita sa il evocam acum pe marele Orwell, care a observat caracterul irational al tuturor ideologiilor totalitare.
Nici in cazul fostului primar al Craiovei, Antonie Solomon, procedura suspendarii din functii nu poate fi aplicata decat in momentul in care noul statut intra in vigoare, deoarece actualul regulament de functionare a PD-L nu prevede inca aceasta sanctiune.Liderul PD-L, Emil Boc, a precizat ca suspendarea se aplica pentru persoanele arestate, astfel incat pana la o decizie definitiva si irevocabila, o persoana care este membru PD-L si este supusa arestarii, nu mai are aceasta calitate de membru de partid.Constatarea acestei situatii se face de catre Biroul Permanent National al partidului si opereaza pana cand se decide ori o condamnare definitiva, cand urmeaza excluderea din partid, ori eliberarea sa, caz in care poate redobandi calitatea de membru de partid.
google-analytics.com