Cautare

370 de rezultate pentru "solomon" (3.12 secunde)
În schimb, primarul Antonie Solomon l-a atacat pe Dinulescu, spunând ca este „plângacios si reclamagiu“.„CE este liber sa faca tot ce doreste, dar ce sa execute? ... O sa ne judecam cu el sapte ani, iar pâna atunci o sa plece el“, a amenintat Solomon.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, merge pâna acolo încât spune ca poate extinde utilitatile municipalitatii pe terenurile altor comune, doar, doar sa fie multumiti investitorii straini. ... Noi îi asteptam pe spanioli cu bratele deschise“, a spus Antonie Solomon.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, merge pâna acolo încât spune ca poate extinde utilitatile municipalitatii pe terenurile altor comune, doar, doar sa fie multumiti investitorii straini. ... Noi îi asteptam pe spanioli cu bratele deschise“, a spus Antonie Solomon.
  Solomon, multumit  Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a declarat ca planul de investitii prioritare, finantate integral din fonduri nerambursabile, satisface dorintele craiovenilor.
Primarul Antonie Solomon a declarat ca o firma americana doreste sa investeasca masiv într-o fabrica la marginea Craiovei. ... Mi-a spus ca vrea sa investeasca 400 de milioane de euro într-o fabrica de sticla si ca are nevoie de 30 de hectare de teren“, a precizat Solomon.
  Nu se pune problema banilor  Drumul întortocheat al investitiei în Sala Polivalenta, între hotarâri de guvern, proiecte si avize se termina aici, sustine primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Potrivit primarului Craiovei, Antonie Solomon, specialistii municipalitatii au modificat deja câteva cerinte. ... În toata tara au fost încheiate astfel de contracte tocmai pentru a da posibilitatea autoritatilor sa actioneze rapid“, a declarat miercuri primarul Antonie Solomon.
Primarul Antonie Solomon este decis ca în câteva zile sa încheie contractele de executie prin negociere directa, potrivit legii.
Potrivit edilului-sef, Antonie Solomon, la conducerea Companiei de Apa "Oltenia" SA va ramane in interimat presedintele Consiliului de Administratie, Doru Buruiana, pana la numirea unui manager permanent.
Potrivit primarului Antonie Solomon, este vorba de noi solutii tehnice si de reevaluarea unor lucrari care nu au fost licitate pana in prezent. ... Oricum, si ei doresc ca pana la anul Sala Polivalenta sa fie gata", a spus Solomon.
La propunerea primarului Antonie Solomon, au fost facute un studiu de fezabilitate si un proiect in acest sens inca din anul 2005, documentatie actualizata ulterior in mai multe randuri - in 2006, 2008, 2010 si 2011.
Primarul urbei, Antonie Solomon s-a adresat auditoriului intr-o nota umoristica:
Contactat telefonic, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a negat tratativele cu patronul celor de la FC Olt, spunand ca nici macar nu il cunoaste. "N-am vorbit cu Claudiu Postolache, nu-l cunosc!", a spus Solomon pentru GdS.
Solomon de 26 de ani, din Bucuresti, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals, care a solicitat si obtinut de la sucursala unei banci, situate pe B-dul Iuliu Maniu, un credit de nevoi personale in baza unor documente false si T.
In cazul in care cele doua parti se inteleg, le asigur ca vor primi toate autorizatiile de la primarie in cel mai scurt timp, pentru a demara lucrarile cat mai rapid", a afirmat primarul Antonie Solomon.
Primarul Antonie Solomon a emis ieri dispozitie pentru inceperea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei. Actul a fost semnat dupa ce castigatorul contractului de executie, UTI International, a emis scrisoarea de garantie de buna executie a proiectului de aproximativ sase milioane de euro.
Cat priveste situatia descentralizatelor, prefectul Culetu a adaugat ca pentru postul de director al ARR si-a depus dosarul Gabriel Iordache, pentru posturile de director si director adjunct al AJOFM s-au aratat interesate Alina Mihaela Popescu si, respectiv, Emilia Murineanu, iar in functia de director SAPARD a fost numit Mircea Solomon.
Cristian Constantin Poteras (PDL), Rares Manescu Serban (USL), Cristinel Eftimie (PP-DD), Constantin Tomescu (UNPR), Stefan Badara (Partidul Poporului), Gheorghe Vasile Cornel Ilie (Partidul Popular si al Protectiei Sociale), Sergiu Fendrihan (Partidul Forta Civica), Adrian Popescu (PRM), Nicolae Petre (PNG-CD), Bogdan Nicolae Constantin Bratu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Gheorghe Balcan (Partidul Socialist Roman), Alexandru Onofrei (Partidul "Totul pentru Tara"), Natalia Solomon (Partidul Alianta Socialista), Bencze Josef (UDMR), Viorel Danut Constantin (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Romeo Tarhon (Partidul National Democrat Crestin), Mihai Emil Popescu (Partidul Ecologist Roman), Sorina Hanea (Partidul Verde) si independentul Viorel Stefan Florescu.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, este optimist: "Eu zic ca in septembrie Polivalenta o sa fie gata".
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. Pe 5 februarie 1990 s-a lansat Dreptatea, ca serie noua a ziarului cu acelasi nume care aparea in perioada 1927 - 1947.
google-analytics.com