Cautare

17691 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf" (6.66 secunde)
Trupa Roxette a sustinut aseara un concert plin de energie in cadrul Arenelor Romane, reusind sa incalzeasca sufletele miilor de fani ramasi in fata scenei dupa ploaia torentiala ce a cuprins Bucurestiul. Concertul face parte din turneul aniversar al trupei ce sarbatoreste astfel treizeci de ani de cariera.
Primaria Capitalei deschide sezonul veseliei si distractiei de Ziua Internationala a Copilului Pe 1 iunie, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, celebreza Ziua Internationala a Copilului alaturi de micii bucuresteni, in Parcul Cismigiu si in cartierele orasului.
De obicei vara este anotimpul cel mai calm, politic si administrativ vorbind, cand si la nivel central, si la nivel local, lucrurile au o oarecare lentoare in a se derula.
DE CE IUBIM PASARILE? ... Cornelia Brebeanu) (crochiu) Un ianuarie tomnatic se rasfata printre crengille fara de strai ale salciilor. Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor.
Ce audienta a facut Teo la intoarcerea in televiziune Teo Trandafir a ridicat audienta postului Kanal D cu cateva sute de mii de oameni.
Top Beauty Trade Show are loc in perioada 1-4 octombrie 2015 in Bucuresti la sediul Top Line: ... Cele mai cunoscute branduri cosmetice din lume lanseaza noutatile la TOP BEAUTY TRADE SHOW 2015:
Prin circul mediatic in cazul Nicolescu, PSD, PNL si PC fac zid impotriva justitiei' Premierul Emil Boc a acuzat PSD si PNL ca submineaza din nou credibilitatea Romaniei prin "circul mediatic" creat in jurul arestarii presedintelui CJ Arges Constantin Nicolescu, in momentul evaluarilor finale pentru aderarea la spatiul Schengen.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
Emisiunile "Teo Show" cu Teo Trandafir si "Pe gustul tau" cu Simona Patruleasa au fost concepute exact in aceasta idee si vor fi difuzate in 30 de judete ale tarii.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi.
'Asistam la televizor in ultima vreme la o suita de "seriale" jurnalistice, care agita pana la punctul de fierbere opinia publica. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
"O intoxicare a politicii de televiziune" In Romania avem de-a face cu "o intoxicare a politicii de televiziune", afirma sociologul Vasile Dancu, intr-un interviu acordat RFI, comentand astfel faptul ca magnatul monden Irinel Columbeanu a anuntat ca va candida independent la Primaria Capitalei.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
"AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Gadget show, pe stil american. Las Vegas nu mai este capitala cazinourilor, incepe rasfatul electronicelor Nu este cel mai mare targ de electronice din lume, dar este cel mai important: Consumer Electronics Show:
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
Fara indoiala unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode va incepe in mai putin de 36 de ore!
Vita de Vie este cea mai recenta confirmare in line-up-ul artistilor romani de la B’ESTFEST Summer Camp, trupa urmand a sustine pe data de 5 iulie un show special, ce va include exclusiv piese de pe binecunoscutului album "Fenomental".
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
"TribalFestBucharest este primul festival de Tribal Fusion Belly Dance din Romania si are participanti din toata lumea. ... inscrierile la workshopuri precum si bilete pt. Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului):
google-analytics.com