AmosNews : "AeroNautic Show", spectacol la inaltime pe Lacul Morii

Sambata, 21 septembrie, Asociatia Aeronautica Romana si Agentia de Parasutism, organizeaza cea de-a IV-a editie a festivalului anual dedicat sporturilor aeriene si nautice "AeroNautic Show - Lacul Morii Bucuresti".
Evenimentul aeronautic care combina acrobatiile aeriene cu cele nautice, deasupra unuia dintre cele mai mari lacuri din Capitala, va avea loc pe 21 septembrie 2013.
Incepand cu orele 9.00 va fi deschisa, in Parcul Crangasi, expozitia "AeroNautic EXPO" unde vizitatorii vor putea vedea machete si exponate ale Ministerului Transporturilor, Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Afacerilor Interne, Yacht Club-ului Mircea si Clubului Aviatorilor.
Organizatorii au pregatit jocuri marinaresti, exercitii de drill-team, spectacol de fanfara si exercitii demonstrative de arte martiale.
De la ora 11.00 se vor desfasura salturi cu parasuta si acrobatii cu Jetski. Pe tot parcursul programului, ce va dura noua ore, locuitorii Sectorului 6 vor putea urmari zboruri de prezentare a unor aparate de zbor, acrobatii solo avion, salturi cu parasuta pe apa, zboruri in formatie cu avioane sau simulare a unei interventii cu elicopter SMURD.
Spectatorii vor avea ocazia sa vada un spectacol AeroNautic in care legatura intre aer si apa se va face printr-o suprapunere eleganta a evolutiilor nautice si aeriene.
Incepand cu orele 15.40, Primaria Sectorului 6 si Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi bucurestenilor un spectacol sustinut de Muzica Reprezentativa a Armatei, iar de la orele 16.10 va urca pe scena Ansamblul Doina al Armatei.