Cautare

17691 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf" (3.97 secunde)
Fanii rock-ului au avut parte aseara de un concert memorabil pus in scena de una dintre cele mai iubite trupe de heavy metal din istorie - Deep Purple!
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show. Evenimentul va fi unul cu adevarat inedit deoarece vedetele vor provoca publicul sa participe la un concurs live de bancuri!
Ghid de iesit in oras: ... Alina Ciobanu) Marele Picnic ShortsUp Acest sfarsit de saptamana este plin de festivaluri.
Dupa ce anul trecut a reusit performanta de a fi primul artist roman care a avut un sold out la doar o luna de la anuntul unui show (Delia's Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 si 690 de lei, Delia revine azi cu un anunt minunat pentru fanii ei.
Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Carla's Dreams isi bucura si isi surprind fanii cu piese variate ca mesaj, care aduna milioane de vizualizari pe YouTube. Ultimul single lansat, Antiexemplu, a depasit 10 milioane de vizualizari la numai o luna de la lansare si a luat cu asalt radiourile.
Carla's Dreams se bucura de la fel de mult succes ca si in 2016.
Fosta iubita a lui Adi Cristea face parte din echipa reality show-ului Descopera-ti frumusetea de la Antena Stars. Make-up artist de succes pentru personalitati de talie mondiala din lumea show-biz-ului si fondator al primei Academii de Dermopigmentare din Romania, Maria Pauna face parte din echipa de transformari.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore.
NAVI este primul artist care va pune in scena un astfel de moment Shibari in cadrul noului sau show. Va fi acompaniata pe scena de un rigger (artist al sforilor) si va canta live in timp ce este suspendata in franghii.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Intalniri la Balea Lac si in Muntii Ciucas (Autor: ... FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Google si-a schimbat logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a marca solstitiul de iarna sau prima zi a iernii astronomice in emisfera nordica a Terrei, afisand o mica animatie in care literele numelui Google sunt transformate in copii care construiesc un om de zapada.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
In cadrul editiei de marti seara a emsiunii "Miezul problemei", difuzata la National TV, fostul sef al PSD, Adrian Nastase, deranjat de acuzele pe care i le aduce Viorel Hrebenciuc, i-a replicat acestuia intr-o maniera foarte transanta:
In contextul actual, cultura reuseste sa razbeasca, traversand orice granita, iar Gheorghe Amza, fostul decan al Facultatii de Inginerie si Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti, a demonstrat acest lucru. Noul sau volum de poezii, Cu aripi de Lumina, a vazut recent lumina tiparului.
Uite la ce detaliu trebuie sa te uiti. ... Nimic nu merge mai bine pe timpul unei zile toride de vara decat un pepene rece, racoritor.
Cactus, un fruct de basm (Posted By Gabriela) Fructul de cactus, datorita culorilor diverse pe care le are, mai este numit si fructul dragonului. ... La noi este mai putin cunoscut si consumat, dar pentru calitatile sale este un superaliment ce merita incercat. Exista trei tipuri de fructe de cactus:
google-analytics.com