Cautare

17691 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf" (5.45 secunde)
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
24.02.2017 Bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness, Copacul cu povesti (A Monster Calls) este povestea emotionanta a unui baiat cu o copilarie umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru milenar.
A Monster Calls este un film produs in 2016, bazat pe romanul omonim scris de Patrick Ness. ... Copilaria sa este umbrita de boala grava a mamei sale si vizitele nocturne ale unui monstru.
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. ... Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Paul Rogojinaru ) De vreo doua decenii pe Marius Tuca inca nu prea stii cum sa-l definesti si unde sa-l incadrezi. ... Ca sa nu se blocheze si sa nu se complice in fata unei asemenea intrebari, admiratorii sai ar raspunde dintr-o rasuflare:
Valul de scumpiri reintra in "normalitateaā€¯ care ne face, de la luna la luna, sa ne doara. Gazele, energia electrica si gigacaloria s-au scumpit odata cu show-ul prezentarii leului greu.
Aniversarea a 18 ani de la infiintarea Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala, la Palatul Parlamentului, a fost din nou prilej pentru Ion Iliescu de a fi in prim-plan. Si de a fi, din nou, injurat.
Daca patronii firmelor aradene ce se ocupa de organizarea evenimentelor festive spun ca, din acest an, s-a constat o crestere a numarului celor care doresc sa-si organizeze nuntile in Ungaria, nu aceeasi bucurie se poate citi pe chipurile managerilor firmelor constantene cu acelasi profil de activitate.
Am ascultat mai toata ziua analisti politici, pe la diverse televiziuni, explicind mecanismul votului.
Din nefericire, moartea in patut este cel mai frecvent tip de moarte la bebelusii de peste o luna. De ce are loc moartea in patut? Nimeni nu stie de ce unii bebelusi mor asa.
Oamenii de stiinta de la Centrul de cercetare al experientelor extracorporale din Los Angeles au efectuat un studiu asupra oamenilor care ar putea avea intalniri cu OZN-uri si cu extraterestri in timpul noptii, pentru a dovedi daca acestea sunt reale sau doar un produs al imaginatiei noastre.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Vreme racoroasa si instabila Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti.
Treptat, scapam de canicula Va fi canicula si astazi, in special in zonele de campie din sud si vest. Pentru cei aflati la munte, vremea va deveni treptat instabila.
Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1.00.
Trezitul brusc in timpul noptii este un semn de la puterea divina ca trebuie sa faci schimbari. ... O parte a acestui process este sa fii constient de rolul tau!
Parcare gratuita in Bucuresti, pe timpul noptii, in intervalul orar 19:30 - 07:30. Aceasta este una dintre masurile prevazute intr-un proiect de hotarare pus in dezbatere publica de Primaria Capitalei. De asemenea, actul normativ stabileste si anumite tarife pentru exploatarea locurilor de parcare pe timpul zilei.
Program special al metrourilor, in noaptea de Inviere: pana la ora 1.00, garniturile vor circula la un interval de 10 minute; liniile de tramvai 1/10 si 41 vor functiona pe intreg parcursul noptii, transmite printr-un comunicat de presa Metrorex.
google-analytics.com