Cautare

17691 de rezultate pentru "show deea fata de la miezul noptii taraf" (4.23 secunde)
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat. Fani din toate colturile lumii au venit la Bucuresti pentru a-si vedea idolul.
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show.
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Barbierii este un concept de salon destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr.
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa:
Top Beauty Trade Show 2016 este locul unde ne putem intalni, intre 29 septembrie si 2 octombrie, daca decideti sa va faceti un dar: sa va pretuiti frumusetea, asa cum meritati, sa aflati noutati din domeniu si sa va bucurati de reduceri.
McCartney Group, compania de evenimente a familiei McCartney, manageriata de mama si sora lui Sir Paul McCartney, prezinta in premiera in Romania, un show live interactiv, cu 4 schimburi complete de costume autentice, in ton cu muzica din fiecare perioada Beatles:
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : Show pirotehnic 3D, concerte, trei tone de fasole si carnati (Autoare: Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
Pai sunt… de negasit. ... primarii de negasit (se stiu ei care!) au fost reperati salivand pe langa starletele porno venite sa-si expuna nurii la „Eros Show Estival”.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Apoi a vazut ca purta o casca, precum cea de scafandru. A urmat o noua conversatie telepatica, insotita de intepaturi in ceafa la fiecare cuvant. La intrebarea cum a intrat prin usa baricadata, raspunsul a fost "asta nu e o problema". ... stim despre tine o multime de lucruri".
Intr-o declaratie politica, intitulata Noaptea lucratorilor din muzee, senatorul Ioan Vulpescu semnaleaza o situatie paradoxala, legata de scaderea salariilor nete ale celor care lucreaza in muzee. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice, sustinuta cu doar 3 zile inainte de evenimentul cultural Noaptea Europeana a Muzeelor.
Dupa ce Dinu Maxer s-a afisat cu o noua lui iubita la o zi de nastere si au aparut imaginile cu ei, gurile rele au spus ca bruneta este mult prea tanara pentru el, insa acum artistul a marturisit in exclusivitate la Antena Stars cati ani are, de fapt, noua lui partenera.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
In cursul noptii de marti spre miercuri, presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aflat pe litoral, unde a petrecut doua ore impreuna cu consoarta sa la hotelul Majestic din statiunea Olimp.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Dupa aproape 13 ore de audieri la Parchetul General, in dosarul Petromidia, un zvon referitor la retinerea lui Dinu Patriciu a inceput sa circule in mediile politice si ziaristice.
un milion de vizitatori. Arena Nationala si-a deschis, sambata, portile pentru bucuresteni, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, asteptand sa vina un milion de oameni la stadion, care va ramane deschis pana dupa miezul noptii.
google-analytics.com