Cautare

221 de rezultate pentru "sesizare" (2.88 secunde)
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca pachetul legislativ pe care Guvernul Romaniei si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului incalca flagrant principiile Legii fundamentale a Romaniei, motiv pentru care 101 deputati si 39 de senatori PSD au semnat o sesizare adresata Curtii Constitutionale.
„Eu sunt convins ca se va face si o sesizare a Curtii Constitutionale, deoarece este nefiresc acest atac frontal la Constitutie“, a adaugat Vacaroiu.
Surprinzator, cel care a observat aceasta „incompatibilitate“ si care a atras atentia juristului primariei, Maria Andrei (care, la randul sau a trimis o sesizare catre prefectul judetului Constanta Danut Culetu) a fost chiar un coleg de partid, PD-istul Constantin Filimon.
Presedintele PNL a atentionat ca actuala Putere nu va accepta compromisul propus de PSD pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, care prevede un termen de 15 zile dupa adoptarea acestora pentru ca Opozitia sa poata face o sesizare la Curtea Constitutionala.
Asta dupa ce liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a avertizat duminica ca actuala Putere nu va accepta compromisul propus de PSD pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, care prevede un termen de 15 zile dupa adoptarea acestora pentru ca Opozitia sa poata face o sesizare la Curtea Constitutionala.
El a anuntat ieri ca va depune o sesizare catre Curtea Constitutionala prin care va solicita o cenzura generala a textului proiectului de regulament.
Presedintele Camerei Deputatilor a mai anuntat si ca, personal, va depune o „sesizare generala de examinare a constitutionalitatii tuturor celor doua sute si ceva de articole, dupa epuizarea celor 25 de zile.
Dar noi nu am primit oficial nici o sesizare", a declarat Nastase. Stabilesc reguli si practici de plata in interesul lor Distribuitorii de piese auto au explicat in documentul remis Consiliului Concurentei ca, desi prevederile Legii nr.
El a respins totodata ideea ca o structura sau o persoana sa fie considerate vinovate daca cineva face o sesizare pentru ca se simte la un moment dat calomniat, trecandu-se peste institutii care functioneaza intr-un stat democratic.
"Noi stim ce s-a intimplat acolo, dar domnul Grosu n-a depus o sesizare scrisa la federatie decit joi dimineata, desi regulamentul spune ca o contestatie trebuie facuta la maximum o ora dupa ce ultimul concurent trece linia de sosire.
Mitrea a spus ca la momentul respectiv a trimis o sesizare organelor in drept, insa nici in prezent nu a aflat ce s-a intamplat cu aceasta.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
Deputatul spera sa aiba sustinerea unui numar cat mai mare de colegi pentru a putea depune o sesizare la Comisia comuna permanenta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI.
Mai mult, potrivit directorului DGSPC, SC Grambie SRL si SC Mira SRL asigura furnizarea produselor alimentare si pentru centrele de plasament, nu doar pentru copiii din sistemul maternal, iar dinspre centre nu au fost primite nici un fel de sesizare.
O alta sesizare face referire la anomalia promovata de Universitatea Saguna, care a introdus in cursuri de marina, fara nici o aprobare din partea Autoritatii Navale, dar si la situatia nefiresca generata de existenta a doua institute superioare de marina.
Presedintele CJ Suceava, Gavril Marza, a declarat ca presupune ca o organizatie neguvernamentala a facut o sesizare la CNSAS, in urma careia toti presedintii si vicepresedintii de consilii judetene din tara sunt verificati daca au avut relatii "de turnator la Securitate".
Deputatul PNL a mai spus ca, daca procurorul-sef nu va lua in seama aceasta sesizare, grupul PNL va apela la ultima solutie, aceea de a trimite o plangere direct la Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea solutionarii denuntului initiat de grupul sau.
47 din 2005, consiliile locale si medicii veterinari din judet trebuie sa se ocupe de neutralizarea cadavrelor, medicii veterinari ai DSVSA Dolj alearga in fiecare zi dintr-o parte in alta pentru fiecare sesizare venita din partea cetatenilor.
"Nu am primit nici o sesizare scrisa din partea dumneavoastra, astfel incat nu avem date, iar pescarusii nu au fost adusi la noi.
Deputatul PSD Victor Ponta sustine ca a sesizat Comisia economica din Camera privind contracte din domeniul energetic si pretul la kilowat, urmand ca ministrul Economiei sa fie audiat de membrii acesteia, insa presedintele comisiei afirma ca nu exista o sesizare oficiala in acest sens.
google-analytics.com