Cautare

221 de rezultate pentru "sesizare" (2.61 secunde)
- De ce credeti ca pentru toate fumigenele lansate de Ghita, Andronic, Antena3, etc., nu exista niciun denunt, sesizare depusa la politie/parchet?!
"Stimabile domnule primar, anul trecut, inainte de sarbatorile de iarna, am trimis o sesizare in legatura cu ciinii si mi-ati scris ca se va rezolva.
In sesizarea postata pe site galateanul ii scrie primarului Dumitru Nicolae urmatoarele: a€œDoresc sa va fac o sesizare la care sper sa reflectati serios si sa actionati in consecinta.
Scutaru a conchis ca "ar fi fost interesant ca Basescu sa spuna CSAT si opiniei publice de ce nu raspunde la o sesizare pe care ministrul Atanasiu i-a inaintat-o acum o luna si jumatate, in care se referea la faptul ca generalul Eugen Badalan incearca sa blocheze activitatea Directiei de audit din MApN.
A fost facuta o sesizare in aceasta privinta la OLAS, care a demarat o ancheta, insa aceste lucruri se intamplau in 2003, iar pe atunci la conducerea Consiliului Judetean Constanta nu era domnul Constantinescu", a mai declarat Cristian Moldovanu.
Diaconescu a precizat ca, in sesizare, PSD cere Curtii Constitutionale sa se pronunte, din perspectiva articolului 8 al Constitutiei si a Legii partidelor politice, asupra demersurilor UDMR si UCM de a organiza un referendum care are ca obiect obtinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice.
Odata trecuta in revista si problema telegondolei, consilierii au luat la cunostinta o sesizare publica a aceluiasi consilier Tiberiu Nemet, care a cerut demolarea de urgenta a peretelui din zona fostului restaurant Pescarusul, la intrarea in zona peninsulara, in conditiile in care aceasta ruina a devenit un adevarat pericol public:
Reprezentantii PNL au declarat ca, in cazul in care prefectul Giugea nu va tine cont de sesizare si va emite ordinul pentru constituirea comisiei de referendum, acestia vor ataca decizia in contencios administrativ.
Kovesi a trimis la 4 decembrie, o sesizare Comisiei speciale de la Cotroceni, in care a solicitat inceperea urmaririi penale impotriva ministrilor Zsolt Nagy si Codrut ßeres.
Subalternul lui Varujan Vosganian sustine ca dosarul in care a fost trimis in judecata are la baza o sesizare trimisa la DNA de fostul ministru al MEC, Codrut Seres.
Consilierii democrati au facut o sesizare catre consiliul judetean prin care cereau o amanare a acesteia pentru ca nu au avut timp sa studieze punctele aflate pe ordinea de zi.
Pana ieri la pranz, Ministerul Public nu a inregistrat nici o sesizare privind verificari in scandalul biletului.
PSD va invoca, in aceasta sesizare catre Curtea Constitutionala, "abaterile repetate pe care presedintele le-a facut la adresa Constitutiei", a spus presedintele PSD.
Liberalul Radu Stroe a anuntat ieri ca va depune o sesizare penala impotriva secretarului executiv al PD, Elena Udrea, potrivit NewsIn.
In scrisoarea de sesizare adresata de MAE Comitetului de Implementare este reclamat faptul ca autoritatile de la Kiev ignora in continuare recomandarile Comisiei de Ancheta Internationale pentru 2007.
Am facut si actiuni noaptea la inceput, dar acum lucrurile s-au mai linistit, oamenii ne cunosc si stiu ca pot apela la noi pentru orice sesizare", sustine Ovidiu Grosu, comandantul postului de Politie Basarabi.
In schimb, Geoana declara saptamana trecuta ca afirmatiile lui Basescu referitoare la interceptarea convorbirilor telefonice ale unor ministri vor constitui unul dintre capetele de acuzare in sesizare.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca specialistii juridici ai partidului au finalizat forma juridica a sesizarii ce va fi trimisa Curtii Constitutionale in vederea suspendarii presedintelui, in sesizare fiind retinute 30 de capete de acuzare.
Liderii PD considera neconstitutionala Legea referendumului in forma adoptata de Camera Deputatilor si au anuntat ca vor depune luni la Curtea Constitutionala o sesizare in acest sens.
Solicitarile reprezentantilor TSD si PIN vin dupa o alta sesizare depusa la DNA, cea a secretarului general al PRM, Gheorghe Funar.
google-analytics.com